cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kamera Açıldığında Titreşim Sorunu

(Topic created on: 01-31-2020 09:41 PM)
4295 Views
Bahadır
Active Level 1
Options
Galaxy S

S6 Edge sahibiyim. Arka kamerayı açtığım zaman bazen telefonda titreşim oluyor ama çok şiddetli değil ve tuhaf şekilde ve bazende görüntüde bildiğiniz titriyor telefonda titriyor aynı zamanda. Titreme sonucunda kamera kalitesi çok kötü oluyor sonra kendi kendine düzeliyor. Bunu daha önce yaşayan yada çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy S
telefonunuzu bi yetkili servise gönderip inceletmeniz lazım şahsen arkadaşım kullanıyor bana da incelemem için vermişti öyle bir durum söz konusu olmadı

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
kameraya girip verileri silicen galeriyi ellemicen kamera eski ilk aldığın gibi olucak izinleri falan vericen

View solution in context

11 Comments
Solution
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy S
telefonunuzu bi yetkili servise gönderip inceletmeniz lazım şahsen arkadaşım kullanıyor bana da incelemem için vermişti öyle bir durum söz konusu olmadı
Bahadır
Active Level 1
Galaxy S
telefonun ekranında hasar var galiba ondan kaynaklı
0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy S
ama yine yaşayan varsa yazsın
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
oıs de bir sıkıntı olabilir kaç saniye sürüyor
Bahadır
Active Level 1
Galaxy S
değişiyor dediğim gibi bazen sadece telefon tireyip kamera açılıyor bazen görüntüyle telefon birlikte titriyor ama genellikle telefon titriyor sadece oda 2 saniye falan
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Tamam o zaman kameranın verilerini sil düzelmezse ois de bir sıkıntı var yetkili servise götürürsün başka çare yok
Bahadır
Active Level 1
Galaxy S
verileri silince galerimdeki fotolar gitmez demi ?
0 Likes
Bahadır
Active Level 1
Galaxy S
ayrıca optik görüntü sabitleyicide sorun olcağını düşünmüyorum zaten titreme sonucunda kalite çok kötü oluyor ama normal zamanında optiği iyi diyebilirim. Tabi çevremde başka s6 olsa karşılaştırırım bazen şaşırdığıda olabiliyor ama 1-2 defa daha dokununca odaklayabiliyor
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
kameraya girip verileri silicen galeriyi ellemicen kamera eski ilk aldığın gibi olucak izinleri falan vericen