cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

KANDIRILDIK FE SERILERI

(Topic created on: 04-30-2025 11:28 AM)
513 Views
RevoTR
Active Level 3
Options
Galaxy S

S23 fe ve s24 fe aslında a70 serilerin devamıdır ve bizde bunu yuttuk. 

Gerçek fe serisi s21fe dir. 

Model kodlarindan anlaşılacağı üzere s serisi adı altında a serisi satin aldık öne ui7 bekleyenler a serilerinin baslamasiyla alacagini dusunuyorum. Büyük umutlar ile aldığım s24fe telefonumdan gerçek manada soğudum. Bir daha samsung almicam bu paralara diğer markaların pro modelleri düz serilere bin basar. Buda böyle biline...

image

17 Comments
RevoTR
Active Level 3
Galaxy S
Ekran görüntüsü kötü gözükebilir kontrol etmek isteyenler a70 serisinin model kodu ile s serilerinin model kodunu ve fe serilerinin model kodunu kontrol edebilir
0 Likes
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy S
A serisi alamadık arada çok faklar var orta ust seviye cihazlar aldık s serisinin bazı özellikleri kırpılmış şekilde arada bir model kendine has
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Ne konuda kandırıldın acaba sana birisi soz verdi mi de tutamadi
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Samsung s24 fe ye şubatta güncelleme mi vericem dedi a serisi ile s24 fe arasında dağlar kadar **bleep** var
0 Likes
kHell
Active Level 9
Galaxy S
diğer marka dediğin umarım elmacık değildir
RevoTR
Active Level 3
Galaxy S
Çinli modellerden bahsediyorum 6 yıl p20 pro kullandım bataryası halen orijinal ve 2 3 saat ekran süresi veriyor. Servise 1 kere gitmedi. Parmak izi sensörü ışık hızında aciyo s24 e gore
0 Likes
kHell
Active Level 9
Galaxy S
valla açıkçası ben de honor, oneplus veya nothing almayı düşünmüyor değilim
0 Likes
RevoTR
Active Level 3
Galaxy S
Fe serisi adi altında a serisi sat. Düz modellerine Apple kadar para iste. Birde amiral gemisi adi altında düz s serilerini sırf ultra model al diye bataryaları ekranını vasat derecede tut. Kusura bakmayın ama çok pişman oldum samsunga gectigime bu anlayış ile bu firma kendi sonunu hazırlayacak bakında gorun.
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Bu günde gelmezse kesinlikle Samsung yetkilileri açıklama yapmalı sebep ne diye bilelim.