Selam millet ben Grid Legends diye ucretli bir oyun oynuyorum. Grafikleri aşırı yorucu ve 15gb hafıza kaplıyor Oyun sirasinda ram %80-85 lerde... View Post
Selam millet ben Grid Legends diye ucretli bir oyun oynuyorum. Grafikleri aşırı yorucu ve 15gb hafıza kaplıyor Oyun sirasinda ram %80-85 lerde... View Post
Burda video izlerken ekran parlaklığı artıyor cikinca parlaklık azalıyor bunun bi ayarı varmi kapatabileceğjm View Post
kilit ekranında saat kendi kendine aşşağıya kayıyor nedeni çözümü veya aynı sorunu yasayan baska biri var mı? View Post
Bu ui 8.5 ne zaman gelecek tarih açıklaması varmi yoksa belirsiz beklemeye devam mı? View Post
S24 ultra kullanıyorum ama pil bilgileri kısmında pil sağlığı veya döngüsü gözükmüyor, temmuz 2024 öncekilerde gözükmüyor olabilir ama bunun sonradan... View Post
Ekran görüntüsü alalım ilk benden olsun 😂 View Post
Konu: Ön Kayıt Kampanyası ve Tarafıma Yapılan Geri Dönüş Hakkında Şikayetyetkililerine Samsung’un resmi web sitesi üzerinden, cihaz satışa sunulmadan... View Post
Merhaba arkadaşlar Galaxy S25 Satın Aldım siz Telefonu oyun için mu yoksa Günlük işler verimliliğiniz için mi kullanıyorsunuz. Ana ekranınızda hangi... View Post
Ekran 120hz , oyun düşük grafiklerde 60 fps , pubg 120 fps , Bluetooth açık fit 3 ve buds core bağlı , konum açık , parlaklık adaptif Nasıl... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1513 | |
| 1038 | |
| 934 | |
| 907 | |
| 849 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 30 | |
| 28 | |