Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Güncelleme ne zaman gelecek bilen var mı View Post
Beyler galerimde birsürü çift fotoğraf var birkaç tane uygulama denedim olmadı bunları toplu bulup silebileceğim Bi uygulama varmı acaba? View Post
S24 ultra galaxy al güncelemesi geldi bütün diler güncelendi birçok yeni özelik geldi bir türkçe dil desteği gelmedi yazıklar olsun çokmu zor yani... View Post
Migrofonundan ses kesik kesik geliyormuş bi yardımcı olur musunuz anlayanlar vardır aranızdan View Post
Buyrun kardesim oyunlarda böyle bi uyarı verip atarsa şaşırmayın View Post
Ben S23 işlemcisi nedeniyle tercihimi S23'ten yana kullanıyorum. View Post
Samsung s22 cihazım çok ısınıyor kronik diyip duruyorsunuz telefonu kaç kere Samsung bayilerine götürdüm kronik diyip başınızdan saldınız bizi s22... View Post
Samsung Dex'in touchpad'i normalde bildirim sekmesinden açılıyor, ancak bende gözükmüyor. Nasıl açabilirim? View Post
10 ayı aşkın süre A34 5G kullanan birisi olarak bugün taksitle S24 256/8 satın aldım ve 3 gün ile 1 hafta içinde elime ulaşacak. Cihazı kullananlar... View Post
Heder olduk 😂 View Post
User | Likes Count |
---|---|
632 | |
618 | |
543 | |
542 | |
419 |