cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kırılmaz cam takmak

(Topic created on: 04-14-2024 10:07 PM)
361 Views
eyequeS23u
Active Level 7
Options
Galaxy S
Herkese iyi akşamlar, telefonunuzu hiç kırılmaz cam taktırmadan deneyimlediniz mi ? 
Bi çoğumuz yeni telefon alır almaz hemen kılıf ve kırılmaz cam taktırırız, bende bu sınıftandım ta ki kuzenimin önerisine kadar. Kendisi kırılmaz cam taktırmadan kullanıyor ve benimde denememi istedi gerçekten çok farklı bi hissiyat var ekranda, dokunmatiğinde ve klavyede mesaj yazarken.
Daha önce hep telefonu kullanmadan kırılmaz cam taktırırdım ilk kez böyle kullanıyorum ve ilginç bi şekilde hoşuma gitti, kılıfım takılı tabi :) Siz telefonunuzun ekranını nasıl kullanıyorsunuz ? 
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Bi süre böyle kullanıcam belki ilerde taktırırım teşekkür ederim:)
0 Likes
Solution
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
Kılıfsız ve kırılmaz ekransız kullanma hissiyati güzel lakin telefonun ekranında veya kamerasında çizik olduktan sonra o bütün güzel hissiyatı alıp götürüyor yerine keşke pişmanlığını getiriyor. Eski kullandığım tekefonu kılıfsız ve ekran koruyucuz kullandım kamera dahil ön ve arka heryerinde kalın çizikler oluştu. O kadar dikkat etmeme rağmen, telefonu koyduğum cebe başka hiçbirşey koymadığım halde çizikler oluşuyor.
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
İster istemez cep fermuarları yada küçük toz parçaları sürtünme etkisiyle ufak çizikler oluşabiliyor ancak kalın çizikler oluştu diyorsun o da şans diyelim artık
Solution
enseri
Active Level 4
Galaxy S
s22 kullanıyorum kırılmaz cam taktırmadım ekranda ufak çizikler dışında bir sorun yok
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
O ufak çiziklerde genelde fermuar kenarları ve tırnak izlerinden meydana geliyor eğer cebinizde çakmak, anahtar vs koymuyorsanız
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Bende şuan kızılmaz cam taktırmadım..

Fakat önceki deneyimlerimi sorarsan; s21fe 5g'de kullanmadım 1 seneye yakın elimdeydi fakat ekranda çizik meydana geldi nasıl oldu hiç fikrim yok..

S24ultra takas yöntemine başvurdum ekran ile ilgili sıkıntı çıkar, geri gönderirler diye endişe ettim fakat şükür ki çıkmadı ve geri dönmedi..

Hatta şöyle resimde yüklüyorum altta, öyle bakınca anlaşılmıyor ama kullanınca çukurluğu hissediyorsun..

Kırılmaz cam taktıracağım elbette ama sonra, pişman olmak istemem.. 🐼⚘️20240222_145758_1000000882_1713123064.jpg
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
O çizikler muhtemelen ceplerimizde oluveriyor anahtar, çakmak, fermuar vs gibi şeyler yüzünden veya telefonu ekranı üzerine bi yere koyup geri alırken ki sürtünmelerden vs.
Bende şuanlık kırılmaz cam taktırmadım ancak ilerde düşüncem değişir takarım belki bende :)
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Her şey olabilir, çalışma şeklimde etki edebilir..
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Olabilir dostum
0 Likes
OgulcanSvr
Active Level 6
Galaxy S
Ben telefonu alır almaz spigen marka ekran koruma taktım, normal ekran dokunmatiğine çok yakın hissiyatı ama tırnaklar uzunsa ekran koruyucu da ekran da hemen kılcal şekilde çiziliyor.