cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kırılmaz cam takmak

(Topic created on: 04-14-2024 09:51 PM)
1038 Views
eyequeS23u
Active Level 7
Options
Galaxy S
Herkese iyi akşamlar, telefonunuzu hiç kırılmaz cam taktırmadan deneyimlediniz mi ? 
Bi çoğumuz yeni telefon alır almaz hemen kılıf ve kırılmaz cam taktırırız, bende bu sınıftandım ta ki kuzenimin önerisine kadar. Kendisi kırılmaz cam taktırmadan kullanıyor ve benimde denememi istedi gerçekten çok farklı bi hissiyat var ekranda, dokunmatiğinde ve klavyede mesaj yazarken.
Daha önce hep telefonu kullanmadan kırılmaz cam taktırırdım ilk kez böyle kullanıyorum ve ilginç bi şekilde hoşuma gitti, kılıfım takılı tabi :) Siz telefonunuzun ekranını nasıl kullanıyorsunuz ? 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Kanka bende s21 fe alırken nasıl olsa ekranı sağlam dedim kırılmaz cam almadım ve 1 senedir kırılmaz camsız kendi ekranını kullanıyorum hissiyatı dediğin gibi mükemmel.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hissiyatı mükemmel olabilir ama telefonu düşünürseniz cihazdan soğursunuz

View solution in context

Solution
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Kılcal çizik oluyor taktir

View solution in context

Solution
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
Kılıfsız ve kırılmaz ekransız kullanma hissiyati güzel lakin telefonun ekranında veya kamerasında çizik olduktan sonra o bütün güzel hissiyatı alıp götürüyor yerine keşke pişmanlığını getiriyor. Eski kullandığım tekefonu kılıfsız ve ekran koruyucuz kullandım kamera dahil ön ve arka heryerinde kalın çizikler oluştu. O kadar dikkat etmeme rağmen, telefonu koyduğum cebe başka hiçbirşey koymadığım halde çizikler oluşuyor.

View solution in context

Solution
enseri
Active Level 4
Galaxy S
s22 kullanıyorum kırılmaz cam taktırmadım ekranda ufak çizikler dışında bir sorun yok

View solution in context

32 Comments
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Kanka bende s21 fe alırken nasıl olsa ekranı sağlam dedim kırılmaz cam almadım ve 1 senedir kırılmaz camsız kendi ekranını kullanıyorum hissiyatı dediğin gibi mükemmel.
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Çok farkediyormuş kanka bende yeni farkettim yıllar sonra :)
Kendi s21fe me bile alır almaz cam taktırmıştım ama şimdi s23ultrada cam taktırmayınca farkettim mükemmel hissiyat bende böyle devam edicem muhtemelen 😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen ve bana göre aldığımız telefonun ekranı dayanıklı ise kırılmaz cam şart değil ama kılıf şart her halükarda 😊
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Aynen öyle kanka zaten ekranı ona göre tasarlıyorlar adamlar boşa yapmıyor sonuçta gorilla glass victus camlar, kılıf kenarlar ve yanlar için şart gibi :)
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hissiyatı mükemmel olabilir ama telefonu düşünürseniz cihazdan soğursunuz
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Yeni çıkan a55 ve s21 serilerinden itibaren ekranların dayanıklılığı iyi olduğu için çok yüksekten düşürmediğimiz taktirde bir şey olmaz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
herhangi bir durumda ekran çizilirse ne olacak gibi şeyleri de düşünmek lazım ama dikkatli kullanırsak bir şey olmaz
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Caner in de dediği gibi s22 ve s21 in çok düştüğünü gördüm çevremde ancak bir şey olmadı ama dediğin gibi dikkatli kullanmak gerek düşürmeden :) riske girmemek gerek
Solution
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Kılcal çizik oluyor taktir