cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ipone 15 pro

(Topic created on: 01-04-2025 03:01 PM)
111 Views
Gökhan_S24FE_BLUE
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar samsung artık kamera kalitesini her yıl yeni modelleri ile bozmaya başladı s24 serisi ile bu kalitesizlik zirveye çıktı...s25 serisi ile dahada bozulacak tahminimce ben artık ciddi şekilde ipone 15 pro ya geçmeyi düşünüyorum..

Yapacağınız yorumlar değerli hepsini okuyacam olumlu yada olumsuz yorumlarınıza cvp yazmayacam sadece fikirlerim de değişiklik olabilir diye hepsine bakacağım ama son kararı kendim vereceğim.. herkese iyi günler dilerim 
33 Comments
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Bu özgürce yaşadığın evini bırakıp lüks bir hapishaneye yerleşmek gibi birşey... karar sizin
ASLAN_AKBEY
Expert Level 2
Galaxy S
Geç reis bende geçeceğim
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Nickinize göre S24 FE kullanıyorsunuz, FE modelleri kısıtlanmış modeller; bir zahmet kamerası da kötü olsun. Ben S23 FE kamerasına baktığımda büyük şoka uğradım çünkü S22'nin kamerası S23 FE'den daha iyiydi. Yani S24 serisini eleştirirken FE serisini de bu işe katmamanız gerekiyor.
Galaxy S
Bakın kendiniz fikrimi doğruladınız zaten s22 kamera 23 ten iyi dediniz.. S23 te 24 ten iyi zaten Samsung her yeni seride kaliteyi bozuyor buda ipone,ye geçmek lçln yeterli sebep zaten iyi günler 🙏
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Yazdığımı eksik okudunuz herhalde. FE serisi kısıtlanmış seri dedim; iyi bir kamera kalitesi istiyorsanız düz modellere yönelmeniz lazım.
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
S23 fe yi kastediyor fe kısıtlı s22 kısıtlanmamıs model ve güle güle
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Fe modeller kıstlanmış zaten yanlış anlamışssın arkadaşı
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
S24FE ile
15 düz
13 Pro Max
13 düz
14 Pro Max kıyaslıyorum
sahipleri de bunu söylüyor benim cihazın kamerasını daha çok beğeniyorlar.Pro'lar yine başarılı ama düz modeller çok geri.

16 ile kıyaslamak yanlış olur zaten S24 ailesi 15'in rakibi.
Phileas_Fogg
Active Level 6
Galaxy S
Geçmek veya geçmemek ilk önce nedeninize bağlı.
Kamera ve video konusunda da dediğiniz gibi iPhone çok güzel çok yumuşak sonuçlar veriyor. Samsung [ fotoğraf ve video ] konusunda bi iPhone kadar olamadı.
Stabilizasyon olayını söylememe gerek yok cihaz yağ gibi akıyor. Güncelleme de ise SAMSUNG gibi nazlı davranmıyorlar.
iPhone için olumsuzluklar !
iPhone Android cihazlar kadar özelleştirme seçeneği sunmuyor. Biraz daha kısıtlı.
Yapay zeka konusunda da aynı şekilde S24 ULTRA ile dehşet bir yapay zeka söz konusu. Yapay Zekada iPhone rakiplerinin şu **bleep** çok gerisinde.