cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ipone 15 pro

(Topic created on: 01-04-2025 02:50 PM)
421 Views
Gökhan_S24FE_BLUE
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar samsung artık kamera kalitesini her yıl yeni modelleri ile bozmaya başladı s24 serisi ile bu kalitesizlik zirveye çıktı...s25 serisi ile dahada bozulacak tahminimce ben artık ciddi şekilde ipone 15 pro ya geçmeyi düşünüyorum..

Yapacağınız yorumlar değerli hepsini okuyacam olumlu yada olumsuz yorumlarınıza cvp yazmayacam sadece fikirlerim de değişiklik olabilir diye hepsine bakacağım ama son kararı kendim vereceğim.. herkese iyi günler dilerim 
Phileas_Fogg
Active Level 6
Galaxy S
ÜçYıldızKullanıcısı adlı arkadaş sanırsam cevaplarımı kabullenip yorumlarını kaldırmış. Yoksa niye kendime konuşayım???
ForGalaxyUser
Active Level 10
Galaxy S
sanmıyorum sizi muhatap almamış cevaplarınızda da kabullenecek bir durum yok
Phileas_Fogg
Active Level 6
Galaxy S
Doğrular görecelidir o zaman ne diyelim hadi selametle 🤚🏻
0 Likes
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy S
Ben olsam geçmem benim için orta seviye daha iyidir mesela benim cihaz a35 5g kamerası gayet iyi.Tamam aynı sensör olabilir de işinizi görüyorsa sırf onun için para harcamaya değmez yine de siz bilirsiniz,benim fikrim şahsen ben değiştirmezdim işimi görüyorsa ekran da da görüntü varsa ben değiştirmezdim telefonumu.O kadar takıntılı olmaya gerek yok bence
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
İlk olarak amiral sınıfan geçmeniz mesala bir s24 serisi almanız taraftarıyım ve onu rakibi olan 15 serisi ile karşılaştırmanız o zaman farkı iyi anlarsınız s24Fe den S24+ geçsenizde değişim yaşarsınız 15 pro ya da
0 Likes
ForGalaxyUser
Active Level 10
Galaxy S
Fe lerle diğerlerini karsilastirmayin s24, s24 plus, s24 ultra premium üst segment
ensareiz
Active Level 6
Galaxy S
İnsanlar yavaş yavaş samsungu bırakıyor..
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S24 fe kamara sı mükemel degil zaten düz s24 cok daha iyi bozma yok aple kendisi bile dedi bozuyorum diye ki dediginiz model nerdese 2 yıl olacak
Galaxy S
Arkadaşlar bir önceki paylaşıma yapılan yorumları okudum, İPhone ye geçmem gerektiğini savunan kişilerde körü körüne Samsung savunan kişilerinde yorumları değerli...

Lakin ben kararımı verdim benim lçin kamera performansı önemli ve ben İPhone, yi Samsung, un önünde görüyorum aynı zamanda güvenlik olayıda Samsung, un önünde telefonda kişisel özgürlük pek önem verdiğim bir durum değil onun için yarından itibaren İPhone 15,pro ya geçiyorum. 

Artık buralarda olamayacağım herkes kendine iyi baksın. Belki bir gün görüşmek dileğiyle 🙏
ForGalaxyUser
Active Level 10
Galaxy S
Yalnız hatırlatayım s24 ultra 2024 ün en iyi telefonu seçilmişti (her yönden) yine siz bilirsiniz