Original topic:

Instagram

(Topic created on: 02-12-2025 07:00 PM)
308 Views
zeynepzafer
Active Level 2
Options
Galaxy S

Biri bana yardımcı olsun ltf uygulamayı defalarca kaldırıp yeniden yüklediiğim halde uygulama yanıt vermiyor hatası alıyorum. Ayarlar kusmının yarısı ing yarısı türkçe

17 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Play storeden mi indirdiniz modlu felan değil dimi?
zsab
Active Level 1
Galaxy S
Evet PlayStation stordan yükledim. Ayrıca öğlene kadar düzgündü
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
PlayStation Store ??
0 Likes
zsab
Active Level 1
Galaxy S
Playstore
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Burda Açık Açık PlayStation Store Yazmış Ama Anladım Zaten Sonradan (:
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Verileri silip denedinizmi
Duhannim
Active Level 8
Galaxy S
Ayarlarınızı sıfırlamak çözüm olabilir efendim. Ayarlar -> Genel-> Sıfırla -> Tüm Ayarları Sıfırla seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu işlem telefonu fabrika ayarlarına döndürmeden sadece ayarlarını sıfırlar. Lütfen Tüm Ayarları Sıfırla seçeneğini seçtikten sonra gelen ekranı inceleyiniz. Nelerin sıfırlanacağını kontrol edip onayınız doğrultusunda işlemi gerçekleştiriniz.

İnstagram kısmında ise uygulamayı indirin, logosuna basılı tutun ve i tuşuna basın. Alt kısımda depolama seçeneğine tıklayın ve hem sağ alttaki hem sol attaki yerlere basıp tüm verileri temizleyin. İşlem sonrası tekrar deneyin. Umarım çözüm olur.
Saygılarımla
Rabel
0 Likes
ensareiz
Active Level 9
Galaxy S
Reis sende herkese ayarları sıfırla diyorsun
Duhannim
Active Level 8
Galaxy S
Evet çünkü bahsi geçen bütün sorunlarda x bir ayar hakkında oluyor ve bu çözüm genelde en basit yöntem oluyor. Bu paylaşımda eğer "Ayarlar'ın yarısı Türkçe, yarısı İngilizce" dememiş olsalardı o zaman o kısmı söylemezdim. Bu sefer söyleme sebebim ayarların karışmış ve dil bölge özelliğinin eksik veya kusurlu çalışmasından ötürü.
Saygılarımla
Rabel
0 Likes