cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Instagram erişim yasağı kalkacak mı? Bakandan yeni açıklama

(Topic created on: 08-02-2024 08:54 PM)
897 Views
MamiM34
Active Level 8
Options
Galaxy S

image

Bugün ülkemizde erişime kapanan Instagram, şu anda tüm ülkenin gündeminde. Çok geçmeden konuyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram erişim yasağı hakkında açıklama yaptı. Peki son durum ne? Instagram tekrar açılacak mı?

Bakandan Instagram yasağına ilişkin açıklama!

Instagram’ın bugün ülkemizde kullanıma kapatılması herkesi etkiledi. Oldukça büyük bir kitleye hitap eden Instagram, bugün yayın kurallarına uymadığı için kullanıma kapatıldı. Konu ile ilgili resmi açıklama beklenirken, haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan geldi. Ülkemizin bu konudaki tavrını ifade eden Uraloğlu, kurallara uyulması halinde uygulamanın tekrar erişime açılacağını söyledi.

Birçok kez Instagram’ın çeşitli sayfalara ya da gönderilere erişim engeli uyguladığını görmüşsünüzdür. İddialara göre siyasi bazı konularda da ülkemizde yasaklamalar koyan Instagram, bugün yetkililerin odağı oldu. Erişim yasağı ile ülkemizde kullanıma kapanan Instagram, bakanın açıklamalarına göre açılabilir. Ancak uygulamam politikalar değişirse.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu şimdilik net bir tarih ya da karar belirtmese de yasaklamanın neden geldiğini, hangi durumda kaldırılacağını açıklamış oldu. 

Kaynak 

https://shiftdelete.net/instagram-yasagi-kalkacak-mi-bakandan-yeni-aciklama

Resolved!
MamiM34
Active Level 8
Galaxy S
Attım efendim az önce size yanıt olarak bakabilirsiniz bende kullanıyorum bu uygulamayı
0 Likes
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Ben Müslümanım. F!l!st!n hususunda hassasım. Buna yönelik paylaşımlar yapıyorum diyelim. Instagram tarafından kısıtlanıyorum. Fakat !sra!l yanlısı yayın yapan birisi yaptığı rezil paylaşımlara rağmen hiç bir engelle karşılaşmıyor. Intagram politikası !sra!l in yanında ve onu destekliyor. Meta bunu defaatle dile getirdi. Bu sadece bir örnek. Ülkemize yönelik pek çok aleyhte işlerin yanında duran bize ve müslümanlara sansür uygulayan sosyal medya şarlatanlarnın canı cehenneme. Umarım hiç açılmaz.
MamiM34
Active Level 8
Galaxy S
Evet efendim o kadar haklısınız ki o ladar can gidiyor savaş var ve meta israilin yanında ne yazık ki keşke ve keşke EŞİT davranılsa...
Keşke daha fazla o masum çocuklar ve insanlar öldürülmese gerçekten bende üzülüyorum onlar için 🥀
0 Likes
passhy
Active Level 7
Galaxy S
Puahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahgahahahahahahahahaahahahahahahahah
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Hayırdır kardeş neye güldüğünü öğrenebilirmiyiz. Toplum olarak büyük merak içindeyiz.
passhy
Active Level 7
Galaxy S
Yazdığın her şey çok komik. ne yani sen farkında değil misin?
0 Likes
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Bu senin IQ seviyenle alakalı bir şey. Daha eğriyi doğruyu ayırdedecek yeteneği olmayan süt bebesine bunu anlatamıyoruz. O seviyeye inmeyi beceremiyoruz napalm bu da bizim eksikliğimiz.
passhy
Active Level 7
Galaxy S
Hakaretten bildirdim. İyi günler.
0 Likes
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Bak bu komikti işte. Buna gülebilirsin 😀
passhy
Active Level 7
Galaxy S
Cimere iletiyorum. E devleti kontrol etmeyi unutma.
0 Likes