cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

IMEI'DEN GARANTİ SORGULAMA

(Topic created on: 01-27-2020 12:16 AM)
1894 Views
imyz
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaslar merhaba, yeni bir samsung kullanicisiyim. Ürünümü ikinci el olarak bir telefoncudan (faturayı teslim etmez ise iade şartı ile) aldım. Şimdilik fatura veya garanti belgesj elimde mevcut değil.  Imei numarasindan garanti sorgusu veya garantiden tamiri oluyor mu? Samsung kullanıcısı  bir arkadaşım  mecidiyeköyden sadece imei numarası ile telefonunu garantiye verdiğini  söylüyor  bu ne kadar doğrudur? Şimdiden teşekkürler  iyi forumlar..

EDIT: Musteri hizmetleri ve moderatore aldırış  etmeden, mecidiyekoy samsunga gittim. Gayet sıkıntısız  imeiden garanti sorgulatip garanti islemleri yapılıyor  arkadaşlar. Yani faturaniz kaybolsada imeiniz hertürlü  işe  yarıyormuş  deneyimleyip öğrenmiş  olduk. Iyi forumlar

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba imyz,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Garanti dahilinde işlem gören cihazlarımız için faturanızı yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Talebinize yönelik detaylı bilgi için aşağıda yer alan link üzerinden, bölgenize en yakın Samsung yetkili servis merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Bogicik
Active Level 6
Galaxy S
Normal şartlarda telefon Türkiye de satılmış ise fatura olmadan imei numarasından servisler telefonun garanti durumunu görebiliyor yani garanti kapsamındadır. Bende daha önce telefonumu servise verdiğimde fatura ve garanti belgesi istenmedi çünkü imei numaramdan satin alma tarihini görebiliyor ancak paralel ithalat ile gelen ürünler Samsung Türkiye garantisine dahil değildir bilginize.
imyz
Active Level 1
Galaxy S
Çok teşekkür ediyorum. Bakalım yarın mecidiyeköye gidicem bekleme suresince kafamda kurtlar çoğalmasın diye. Tecrubeyle sabit bir edit geçerim yarın umarım umdugumuzu buluruz
osmanckr17
Active Level 5
Galaxy S
kendi deneyimimi paylaşayım. servise telefonu verdiğimde faturada imei yazmıyor diye cihazı rehin tutmuşlardı. satin aldığım samsung bayiine giderek faturaya imei yi işlettim. aynı şeyi yaşayabilirsin
imyz
Active Level 1
Galaxy S
Hocam bende fatura yok ki işleteyim. Faturayı bekliyorum simdilik aldığım kişiden
0 Likes
anonim
Active Level 5
Galaxy S
Hocam ilk öncelikle hayırlı olsun, doğrudur imei numarası ile bulunur ama her teknik servis kabul etmeyebilir, fatura isteyebilirler, çok büyük problem yaşayacağınızı sanmam ama hakkınızı savunun ve belgesini kutusunu faturasını kullanma kulavuzunu herşeyin isteyin adamdan, vermezse paranızı alın, ticarette sahtekarlık olmaz. İyi geceler dilerim.
imyz
Active Level 1
Galaxy S
Zaten belgeyi vermediği takdirde iade talep ederim dedigimde kabul etti. Ama garantisi zaten var sıkıntı yok tavrında olduğu için az buçuk rahatım ama cihazdan da memnunum gayet temiz. Garantisiz çıkıp ta geri vermek istemem doğrusu
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba imyz,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Garanti dahilinde işlem gören cihazlarımız için faturanızı yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Talebinize yönelik detaylı bilgi için aşağıda yer alan link üzerinden, bölgenize en yakın Samsung yetkili servis merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes