Original topic:

S25 ULTRA 512GB (SILVERBLUE) HEPSİBURADA VERSİYON 3 FİNAL(CİHAZ ELİMDE)🔥🔥⬇️🔽

(Topic created on: 03-11-2025 05:10 PM)
791 Views
GökTürk_S25ULTRA
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image

image

image

image

image

-Evet arkadaşlar finale geldik, internetten güvenli telefon alınır mı sorusunu merak edenler için, yada alacaklar için, Evet alınır gördüm yaşadım ilk kez deneyimledim gayet güzel oldu, memnun kaldım, cihazın faturasını önceden netten gönderiyorlar, fatura var, garantisi ise onda da bir sıkıntı yok, cihaz orjinal Samsung Türkiye garantilidir, cihaz elime bugün geçti, samsung imei garanti sorgulama sitesinden baktım bugünden itibaren 2 yıl garantisi başlamış orada imeisinj girince gözüküyor, gayet sistemi güzel kurmuşlar helal olsun...

-Cihaz gayet sıkıntısız özenle sarılmış şekilde 
geldi, kurulumunu bitirdim şuan kullanıyorum, cihaz gerçekten efsane hız, akıcılık, kalite, ekran, S kalem, zoom, batarya, işlemci vs cihaz akıyor say say bitmez, zaten Samsun un en tepe modeli Ultraları bilen bilir anlatmaya gerek yok, renk olarakta güzel duruyor ismi silverblue (gümüşmavi) titanyum diye geçiyor, kısacası cihaz herşeyi ile muhteşem, satıcı hepsiburadanın kendisi idi gayet güvenlidir, netten telefon alacaksanız satıcının kendisinden almanızı şiddetle tavsiye ediyorum, yorumlarda önemli tabi ki...Allah herkese nasip etsin inşallah, yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın :) okuyan ve bakanlara Teşekkür ediyorum sağolun🙏🏻🙏🏻

16 Comments
ᴅnz
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlı olsun çok güzel gözüküyor silverblue
Galaxy S
Teşekkür ediyorum sağolun, daha iyisi sizlerin olsun inşallah 🙏🏻
Halit_A35
Active Level 10
Galaxy S
Hayırlı Olsun😊🙏
Galaxy S
Teşekkürler 🙏🏻
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlı olsun! 🙏
Galaxy S
Teşekkürler sağolun 🙏🏻
BÜRKÜT1
Active Level 7
Galaxy S
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullan :)
Galaxy S
Teşekkürler sağolun, **bleep** inşallah, daha iyisi sizlerin olsun 🙏🏻 🙏🏻
Aamon
Active Level 7
Galaxy S
3 gün önce titanyum gri aldım hocam, hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan :)IMG-20250307-WA0002_1000000125_1741310459.jpgIMG-20250307-WA0004_1000000131_1741310460.jpg