cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Html dosyalar

(Topic created on: 12-08-2024 12:19 AM)
201 Views
glinda
Active Level 2
Options
Galaxy S

Html ile başlayan dosyalar nedir sürekli çıkıyor ne işe yaradığını da bilmiyorum sildikce çıkıyor yeniden, ve bir adrese atıyor ama hata veriyor anlamadim

17 Comments
glinda
Active Level 2
Galaxy S
Attığınız için teşekkürler
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
Rica ederim hocam
0 Likes
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
Ayeıca, Reddit'te aynı konu hakkında olan gönderinin altına yapılan yorumlardan biri:

".xml dosyalarını silmenin sonucu, cihazın ne kadar hızlı hareket ettiğine, nerede bulunduğuna ve diğer sensör verilerine dair veriler içerdiğidir. Ayrıca uygulama kullanımı, web sitesi ziyaretleri ve kullanımı, tuş vuruşu takibi, silinen metin mesajları gibi veriler de içerir. Bunlar, polislerin bir şüpheliyi araştırırken erişebileceği dosyalardır. Aslında, Windows işletim sistemindeki kayıt defteri gibi, ancak çok daha gelişmiş bir yapıdır."

Aynı şekilde bu gönderinin altına da bu moderatörün cevabı da yazılmış, ama bunu da ek olarak eklemek istedim.
glinda
Active Level 2
Galaxy S
Vay be bu kadar detaylı bilmiyordum bu dosyaları sidksjdj ben ilk başta 10 15 tane sildim umarım bir aksaklık yaşamam telefonda yeniden saol attığın için iyi geceler dilerim
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
Ben ilk tabletimde görmüştüm. Sürekli geldiğinde sürekli siliyordum da bir şey değişmemişti sanırım.
glinda
Active Level 2
Galaxy S
İyi bari olmadıysa
0 Likes
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
1 kilobayt dahi olmayan dosyalarda sistem için hayati bir bilgi yoktur herhalde?
0 Likes
glinda
Active Level 2
Galaxy S
Yoktur bence de dediğin gibi
0 Likes