cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Html dosyalar

(Topic created on: 12-08-2024 12:19 AM)
200 Views
glinda
Active Level 2
Options
Galaxy S

Html ile başlayan dosyalar nedir sürekli çıkıyor ne işe yaradığını da bilmiyorum sildikce çıkıyor yeniden, ve bir adrese atıyor ama hata veriyor anlamadim

17 Comments
merturkk
Active Level 9
Galaxy S
birine basılı tutup ayrıntılar de. dosya nereye gidiyor ?
0 Likes
glinda
Active Level 2
Galaxy S
Ringtone diyor
0 Likes
merturkk
Active Level 9
Galaxy S
ozaman dediği gibi zil sesi ile ilgilidir herhalde😂
0 Likes
glinda
Active Level 2
Galaxy S
Sanırım skskskdk ve gamefree de yazıyor hiç de anlamadım neyse iyi geceler dilerim
0 Likes
merturkk
Active Level 9
Galaxy S
dosyalar>dahili depolama>documents>ringtone derseniz orada gamefree diye klasör çıkıyor. içinde de birsürü klasör var işte ses dosyaları için belliki. bende iyi geceler dilerim
glinda
Active Level 2
Galaxy S
Teşekkür ederim yeniden iyi geceler size de 😊🙂
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
Şunlardan bahsediyorsunuz sanırım. Benim de bir fikrim yok açıkçası. Herkeste var bildiğim kadarıyla. Birkaç yıldır var.1733607928951.jpg
glinda
Active Level 2
Galaxy S
Evet bu dosyalardan bahsediyorum teşekkürler attığın için
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
TeamGalaxyRene isimli moderatör, yabancı forumda jpeg1014 isimli kullanıcıya şu şekilde cevap veriyor:

"Sevdiğiniz Samsung Galaxy telefonunuzdaki tone.xml dosyaları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. XML, eXtensible Markup Language (Genişletilebilir İşaretleme Dili) anlamına gelir ve verileri metin tabanlı bir belge kullanarak tanımlamanın bir yoludur. XML, genişletilebilir ve çok esnek olduğu için, Android uygulamalarının UI (kullanıcı arayüzü) düzenini tanımlamak da dahil olmak üzere pek çok farklı şey için kullanılır. Bu dosyaları silmek konusunda çok dikkatli olun, çünkü bu dosyalar diğer dosyalarla ve uygulamalarla ilişkilidir."

Moderatörün cevabı bu şekilde. Ne kadar doğru/haklı bilmiyorum. Orijinal gönderiye bakmak isterseniz:

https://r1.community.samsung.com/t5/others/tone-xml/td-p/23134411