cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hoparlör cızırtı sorunu

(Topic created on: 09-06-2024 01:46 AM)
413 Views
serik12
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s24 plus üst hoparlör cızırtı yapmaya başladı birden oldu hiçbir şekilde dışarıdan müdahale olmadı bu sorunu yaşayan var mı acaba biraz araştırma yaptım redditte çoğu kişi bu sorunu yaşıyor muş yurt dışında yurt içindede varmış 

Eğer problemi çözen varsa lütfen deneyimini paylaşsın 
18 Comments
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy S
Yeni bir cihaz bence çözüm aramak yerine servise gönderin çoğu kişi yaşıyor ise kronikti ve bundan haberleri vardır.
Yinede sizin tercihinize kalmış bir durum.
serik12
Active Level 4
Galaxy S
Güvenmiyorum yetkili servislere
0 Likes
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy S
Yapılabilecek başka bir seçenek kalmıyor bu durumda. Yazılımsal bir sorun ise güncelleme ile çözülebilir ama parca kaynaklı sorunu değiştirmeden çözülmez.

Önerim hata raporla adımında hata raporu gönderin eğer Yazılımsal sorun ise çözülebilir ama parça kaynaklı ise yetkili servis şart.
serik12
Active Level 4
Galaxy S
O kadar hevesle almıştım amerikadan artık keyfim kaçtı yarın rapor edeceğim yurt dışında da bu sorun var mış aslında burada da var
0 Likes
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy S
Yurt dışı alınan cihazlara kısıtlı servis destegi sağlanıyor ve her serviste garantı kapsamında işlem sağlanmıyor bilginiz vardır inşallah
Hata raporunu istediğiniz an gönderebilirsiniz
Cihazınız ust segment olduğu için ilgi daha yüksek olacaktır.
serik12
Active Level 4
Galaxy S
Farkındayım sırf snapdragonlu olsun diye aldım zaten bakarım olursa olur olmazsa farklı marka tercih edeceğim bundan sonra
0 Likes
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy S
Pasaporta kayit ettirilmiş ise bazı sevisler cihaza bakıyor

Tercih sizin ama ultra serisine bakabilirsiniz snapdragon için ama yinede yurt içi cihaz tercih etmenizi öneririm s24 ultra olmasada 50k civarlarında s23 ultra tercih edebilirsiniz :)
serik12
Active Level 4
Galaxy S
Ultra çok büyük ve elimi rahatsız ettiği için tercih etmedim hem köşeli yapısı cebinde rahatsız ediyor diye duydum inşallah yazılımsaldır çünkü sıfır cihazı açtırmak istemiyorum
0 Likes
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy S
Haklısınız ama Android kısmında bu pek sorun olmuyor genelde ios tarafından sorun çıkarılıyor içiniz ferah olsun o yönden
İşlemci ayrımı yapmasa samsung ultra serisine ülkemizde pek sıcak bakılmaz evet mükemmel özellikleri var ama sürekli kullanılmadıgı için içerik üreticileri hariç pek tercih edilmez herkes baz modelleri tercih eder yani tamamen pazarlama stratejisi