Arkadaslar duzgun bir kılıf önerebilir misiniz S25ultea için. View Post
Arkadaslar duzgun bir kılıf önerebilir misiniz S25ultea için. View Post
Arkadaşlar selam watch 8 e kılıf yada ekran koruyucu gerek var mı spigen düşünüyorum sağlamlık olarak nasıl saat çizilir mi hemen kasa yada ekran... View Post
Gerçekten büyük gelişmeler olacak mı yoksa hâla klasik Samsung yazılımı mı ? Pil Tüketimi, uygulama optimizasyonları ve ufak tefek laglar (genellikle... View Post
Whatsap messenger face gibi uygulamalarda bildirimler geç gelmeye başladı. S25 ultra kulanıcısı olarak yazıyorum. Böyle bir sorun yaşayan varmı?... View Post
Telefonda iki yerinde aynı renkte olması gereken yerde neden iki farklı renk gözüküyor View Post
arkadaşlar arada kameram net çekmiyor gibi, yani ilk aldığım zaman(1,5 sene oldu alalı) çok iyi çekiyordu ancak şuan biraz pikselleşmiş gibi veya... View Post
arkadaşlar ben WhatsAppın emojilerinden nefret ediyorum, ios gibi olsun istiyorum. Hani samsung emojisi vs gibi olsa zaten severim ama gram sevmiyorum... View Post
2 aylık samsung s25 fe telefonumda arama yaparken ekranda kameranın altında 3 nokta şeklinde bir şey yanıp sönüyor bu ne olabilir View Post
Ay fotosu olan var mı bugün için View Post
... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1823 | |
| 1553 | |
| 491 | |
| 409 | |
| 394 |