thatS25
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
5 Comments
ÜçYıldızKullanı cısı
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-11-2025 11:54 AM in
Galaxy S
hayırlı olsun iyi bir tercih olmus
thatS25
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-11-2025 12:18 PM in
Galaxy S
Teşekkür ederim😊
SAMmembers
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-11-2025 01:24 PM in
Galaxy S
S25 serisi gayet iyi ama FE'ler çöp.
thatS25
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-11-2025 01:38 PM in
Galaxy S
Yok be reis,yiğiti öldür ama hakkını yeme.S20FE 3 sene kullandım çok severek sattım,S24FE'yi yeni bıraktım.
Evet **bleep** var fakat FE'ler çöp değil,FE'ye çöp dersek A serisi foseptik çukuru olur.
BudsFE ve Tab S9 FE'mi halen seviyorum.
Evet **bleep** var fakat FE'ler çöp değil,FE'ye çöp dersek A serisi foseptik çukuru olur.
BudsFE ve Tab S9 FE'mi halen seviyorum.
thatS25
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-11-2025 01:36 PM in
Galaxy S
Teşekkür ederim❤Tabiki.
Öncelikle S24FE büyük ve ağır bir cihaz.S25 cebimde kayboluyor elde tutması daha keyifli ve uzun süreli kullanımlarda yormuyor.İnsan için tasarlanmış denebilir😊
FE'lerin kronik on kamera zayıflığı bu cihazda yok,selfie çekmeyi sevdirdi 2 günde cihaz.
Pilinden çok korkuyordum acaba yeterli kalır mı diye,4000mah pile rağmen çoğu cihazdan daha iyi süre veriyor,s24fe ile 7 saat alıyordum bunla da o seviyede alıyorum daha optimizasyon bitmeden.
Ekran piksel yoğunluğu daha yüksek ve çerçeveler daha ince.
Genel olarak daha premium bir hissiyatı var,zevk alıyorsunuz.
Video kalitesi olarak S24 ailesinden net üstün,S24+ da denemiş biri olarak söylüyorum,HDR kalitesi,lensler arası geçişleri mükemmel.8 Elite sağolsun diye düşünüyorum.
Orta seviye kullanıcı bu farkları kafaya takmaz fakat cihaz kullanmayı seven detaycılar aradaki farkları çok sevecektir.
Öncelikle S24FE büyük ve ağır bir cihaz.S25 cebimde kayboluyor elde tutması daha keyifli ve uzun süreli kullanımlarda yormuyor.İnsan için tasarlanmış denebilir😊
FE'lerin kronik on kamera zayıflığı bu cihazda yok,selfie çekmeyi sevdirdi 2 günde cihaz.
Pilinden çok korkuyordum acaba yeterli kalır mı diye,4000mah pile rağmen çoğu cihazdan daha iyi süre veriyor,s24fe ile 7 saat alıyordum bunla da o seviyede alıyorum daha optimizasyon bitmeden.
Ekran piksel yoğunluğu daha yüksek ve çerçeveler daha ince.
Genel olarak daha premium bir hissiyatı var,zevk alıyorsunuz.
Video kalitesi olarak S24 ailesinden net üstün,S24+ da denemiş biri olarak söylüyorum,HDR kalitesi,lensler arası geçişleri mükemmel.8 Elite sağolsun diye düşünüyorum.
Orta seviye kullanıcı bu farkları kafaya takmaz fakat cihaz kullanmayı seven detaycılar aradaki farkları çok sevecektir.