Bir yerde manuel olarak API değiştirmeyi gördüm yaptığımız zaman cihaz her başladığında tekrardan OpenGL e geri dönüyor ve kodları girmeside bi 8 dk... View Post
Bir yerde manuel olarak API değiştirmeyi gördüm yaptığımız zaman cihaz her başladığında tekrardan OpenGL e geri dönüyor ve kodları girmeside bi 8 dk... View Post
Acaba bu iconu . View Post
One UI 8 ile gelen yeni kilit ekranı saati çok güzel olmuş. View Post
Samsung Pass uygulamasında eskiden sildiğin bir parolayı çöp kutusundan geri yükleyebiliyordun yeni sürümle beraber bu özellik kaldırılmış... View Post
Beyler thl cscsine gectim birkac gün önce arama kaydetme özelliğini vs kullanabilmek için fakat temassız nfc ödemede sorun yasiyorum geçtiğimden beri... View Post
8 guncellemesi View Post
Selamlar.Cihazımı vatan pc den aldım.Garatiye göndermek için vatan pc ye mi gideyim yoksa samsung müşteri hizmetleri aracılığıyla mı... View Post
Merhaba Galaxy ailesi telefonu one ui 8 e yükselttikten sonra sanki şarjı daha çabuk bitiyor gibi var mı bu tarz sıkıntı yaşayan View Post
Tabletim 1 Eylül'ü gösteriyor, telefonum 1 Temmuz'u. Normal mi sizce? View Post
S21 5G kullanıyorum ve 3. yılına girmek üzere. Son birkaç aydır bataryası çok kötü gibi hissediyorum. Sizce bu süreleri almak normal... View Post