cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Hard reset hakkında

(Topic created on: 12-23-2023 09:24 PM)
780 Views
Mersault
Active Level 5
Options
Galaxy S

Fabrika verilerine sıfırlama ile hard reset arasındaki en önemli **bleep** nedir? Hard resetin telefona bir zararı olur mu? Artıları, eksileri nedir? Bir de s22 ultra One Ui 6'da şuan telefon. Hard resetten sonra sürüm düşer mi?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Biri sadece varsayilan ayarlara döndürüyor öteki tamamen sistemi sifirliyor Hard reset sürekli yaparsan evet zararı var hayır sürüm düşmez

View solution in context

Solution
Galaxy S
HR sistemi sıfırlar, yazılım güncellemeleri güvenlik yamaları sürüm yükseltme gibi işlemlerden sonra kalan artık ve önbellekleri de temizler Yani daha temiz bir kurulum sağlar En önemli f-ark bu Sürekli yapmazsan bir zararı yok Çok gerekmedikçe normal fabrika verilerine sıfırlama yapman daha sağlıklı Sürüm düşürmez

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar, Sıfırlamak yani düz ismiyle " Fabrika ayarlarına dönmek" Telefona yeterli gelen bir uygulamadır. Hard reset ise genel telefon işleyişine el atar, Diğer Android telefonlarda daha kolay olur ama Samsung'da Kablo ile bir bilgisayar lazımdır.(Masa üstü yada taşınabilir.) Anca o zaman hart reset atılıyor. Samsung modellerine, Hart reset eğer çok fazla yapılırsa, İşlemci,Batarya,Ekran,One Ui sistemi, Android Sistemi Vb. Pek çok şeye hasar verir. Telefonun kendini tamamiyle temizlemesi olarak adlandırılabilir Hard reset, One Ui core veya çok ağır bir sorununuz Yoksa Modelinizde kesinlikle yapmaya değmez. Telefonun Kendi yapay zekasına da hasar veriri. Bazı değişik hatalarla karşılaşabilirsiniz. Zamanında A40 Model samsung'a çok Hard reset attım Telefonun zekası tamamıyla kafayı yedi. Maalesef çöp oldu telefon. Çokta kasıyordu zaten. "Ayrıca Sürümünüzü düşürmez Hard reset sadece Servise giderseniz bu mümkündür." (Bildiğim kadarıyla bu kadar açıklayabildim yorum sizin.)

View solution in context

11 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Biri sadece varsayilan ayarlara döndürüyor öteki tamamen sistemi sifirliyor Hard reset sürekli yaparsan evet zararı var hayır sürüm düşmez
Mersault
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim
0 Likes
Solution
Galaxy S
HR sistemi sıfırlar, yazılım güncellemeleri güvenlik yamaları sürüm yükseltme gibi işlemlerden sonra kalan artık ve önbellekleri de temizler Yani daha temiz bir kurulum sağlar En önemli f-ark bu Sürekli yapmazsan bir zararı yok Çok gerekmedikçe normal fabrika verilerine sıfırlama yapman daha sağlıklı Sürüm düşürmez
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hard reset cihazı daha çok yorar.Normal sıfırlama zaten yoran bir işlem çünkü.
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar, Sıfırlamak yani düz ismiyle " Fabrika ayarlarına dönmek" Telefona yeterli gelen bir uygulamadır. Hard reset ise genel telefon işleyişine el atar, Diğer Android telefonlarda daha kolay olur ama Samsung'da Kablo ile bir bilgisayar lazımdır.(Masa üstü yada taşınabilir.) Anca o zaman hart reset atılıyor. Samsung modellerine, Hart reset eğer çok fazla yapılırsa, İşlemci,Batarya,Ekran,One Ui sistemi, Android Sistemi Vb. Pek çok şeye hasar verir. Telefonun kendini tamamiyle temizlemesi olarak adlandırılabilir Hard reset, One Ui core veya çok ağır bir sorununuz Yoksa Modelinizde kesinlikle yapmaya değmez. Telefonun Kendi yapay zekasına da hasar veriri. Bazı değişik hatalarla karşılaşabilirsiniz. Zamanında A40 Model samsung'a çok Hard reset attım Telefonun zekası tamamıyla kafayı yedi. Maalesef çöp oldu telefon. Çokta kasıyordu zaten. "Ayrıca Sürümünüzü düşürmez Hard reset sadece Servise giderseniz bu mümkündür." (Bildiğim kadarıyla bu kadar açıklayabildim yorum sizin.)
Mersault
Active Level 5
Galaxy S
Çok teşekkür ederim🙏
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim ,son kısma ufak bir eklenti yaptım orayada dikkat ederseniz sevinirim.
A145F
Active Level 8
Galaxy S
Hard Reset Çak Cihaz Fişek Gibi Olur Hard Reset Sana Nasıl Diğim Yaz Ayı Terlediğin Zaman Klimali Bir Odaya Geçmek Yada Azına Naneli Sakız Atmak Gibi Bir Şey Ben Hiç Fabrika Ayarları Yapmadım Sıfırlamak İstediğimde Hard Reset Tercih Ediyorum **bleep** Yapılmassa Cihazı Sapıtırmaz...