cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hard Reset Ve Sıfırlama

(Topic created on: 04-07-2024 01:13 PM)
202 Views
Leon20TR
Active Level 7
Options
Galaxy S
Base model düz s23 kullanıyorum Şubat 2023 de aldım cihazı artık one uu 6.1 de geldi hiç sıfırlamadım 6.1 i bekledim kasmalar buglar olabiliyor bunları çözmek için sıfırlayacağım ama ayarlrdan mı sıfırlamalıyım wipe cache mi yapmalıyım wipe data factorty reset mi yapmalıyım bilemedim ayarlardan sıfırlasam diğerleri gibi olur mu 
13 Comments
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Leon20TR

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O tam bı sıfırlama değil yaniltmayin adamı
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ben bu olayı senin gibi anlattığım için kutal ihlali yedim 😅 garanti dışı kalırmış cihaz ne alakaysa 🤡
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Komik işte
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Hayır madem sorun olur diyelim, o zaman adam gibi güncelleme göndersinler millet ısınıyor pil bitiyor diye diye canı çıktı yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet doğru bide şu var madem bu garanti dışı bırakıyorsa : Google bunu niye cihazlara koyuyor o halde bu menüyü
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Aynen öyle, hikaye tamamen ya başka bir şey değil ben sen o yıllardır yapıyoruz bunu yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
wipe cache ve wipe data factorty reset yap