cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gta San Andreas Açılmıyor

(Topic created on: 03-30-2021 09:54 PM)
7645 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy S

S10 Plus ve A50 cihazlarında ONE UI 3.1 GÜNCELLEMESİNİ yaptıktan sonra  hiçbir şekilde Gta san andreas oyunu açılmıyor 

Verisini sildim oyunu hatta oyunu silip tekrar yükledim bunlara ek oyun geliştiricileri mesaj gönderdim hepsi olumsuz samsung sorun senden kaynaklanıyor 

Hata raporu gönderdim 7 gün geçti ve halen geri dönüş gelmedi yurt dışı ofisine gittiyse belirtin de ona göre bekleyelim 

Samsung çözün bu hatayı para vererek aldığımız oyunu oynayamıyoruz şaka gibi nasıl bir güncelleme yapıyorsunuz 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Alfatürk,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

Hata raporlarınızın kontrolü ilgili birimlere iletilmiştir. Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine tekrar danışabilirsiniz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

21 Comments
Galaxy S
Sorun belki oyundan kaynaklı olabilir çünkü her telefon her oyunu açmaz
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
One uı 3.1 ile kaynaklı sorun one uı 3.0 ile sıkıntısız açıyordu
Galaxy S
O zaman bilemiyorum bu sorunu ilk defa duydum ve birde bu sorun andorid 10 sürümünde varmıydı
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır android 10 ve android 11 de yoktu
0 Likes
Galaxy S
O zaman samsung ile alakalı hayırlı geceler kendine iyi bak allaha emanet ol
fatiihdemirrr
Active Level 7
Galaxy S
Büyük ihtimalle one ui 3.1 sürümüne entegre olmamıştır yakın zamanda çözülür
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
İnşallah kardeşim
0 Likes
Pain_
Active Level 7
Galaxy S
Play store a gta san andreas yaz eğer karşına çıkmıyorsa desteklemiyordu birkaç hafta bekle
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Çıkıyor karşıma
0 Likes