cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Google güncellemesi yaptım ama gemini gitti

(Topic created on: a week ago)
307 Views
cat_x
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar yeni google PlayStore sistem güncellemesi yaptım ama uygulamalardaki gemini gitti nasıl geri getirebilirim sürüm 44.7 yapan varsa güncellemeyi söylesin çözüm yolu acil p

image

image

image
Buradan bahsediyorum arkadaşlar buraya nasıl geri getiririm geminiyi

12 Comments
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Play store dan kontrol ettiniz mi yüklü mü
0 Likes
cat_x
Active Level 5
Galaxy S
Play store yüklü gözükmüyor ama yüklü zaten çünkü asistanı devre dışı bıraktım gemini aktif ettim ve özelliği biliyorum ama güncellemeden sonra gitti ve getirmeye çalıştım da bulamadım aklıma da gelmiyor
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Play store yüklü gözükmüyorsa yüklenmiyor mu. Yükleyince ne diyor.
0 Likes
cat_x
Active Level 5
Galaxy S
Denemedim ama alttan yukarı yapınca gemini çıkıyor o zaman yüklü değil mi
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Cihaza o şekilde gömülmüş olabilir. Ayarlardan uygulamalar kısmında görünüyordur simgesi olmasada ana ekranda. Play store dan tekrar yüklemeyi deneyin. Olmazsa gemini ayarlarında simgeyi göster diye bir seçenek olabilir.
0 Likes
Galaxy S
Play storeden kontrol ettin mi
0 Likes
KrDd
Active Level 5
Galaxy S
Siz deyince **bleep** ettim, cidden de gitmiş. Sanırım tek yolu Google Play üzerinden indirmek
0 Likes
cat_x
Active Level 5
Galaxy S
Ama alttan özelliği kullanılıyor
0 Likes
KrDd
Active Level 5
Galaxy S
Uygulamanın Google play'de boyutu çok düşük. O uygulama muhtemelen sadece bir kısayol işlevi görüyordur, Gemini'ın kendisi değildir. Gemini asıl olarak Google uygulamasının içinde yer alıyordur, o indirilen uygulama da Google uygulaması içinde yer alan Gemini'ı açmaya yarıyordur. Galiba Google kullanıcıları Gemini uygulamasını yüklemeye zorlamak istiyor.

Eğer yüklemem diyorsanız asistanı açmaya çalışıp Gemini'ı açabilirsiniz
0 Likes