cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

0ne ul 7

(Topic created on: 02-13-2025 08:28 PM)
362 Views
akdeniz6363
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar galiba s23 ultramla son günlerimi geçiriyorum yakında HONOR 7 MAGIC PRO ya geçeğeim samsung da türlü bahaneyle s25 satsın ama sinsi hesaplarla müşterisini kaybediyor galiba bunun bilincinde değil

22 Comments
Galaxy S
Honor iyidir şimdiden hayırlı olsun
akdeniz6363
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim kardeşim
Galaxy S
Bende aynısını düşünüyorum apple geçmeyiiii telefon iyi hoş ama güncellemeler aksatılıyor 2aydır güncelleme gelmiyor a35e her ay güncelleme getiricez dediler yok uı7 güncellemeyi mi bekliyorlar anlamadım gitti bu ay gelebilir uı7 çünkü telefon 2 ay oldu güncelleme gelmedi güvenlik güncellemeside şubat sonu gelir diye umut ediyorum o güne kadar sabredicem gelmezse 13e geçerim 2.el
akdeniz6363
Active Level 5
Galaxy S
Kardeşim Samsung emperyalizme hizmet vermektedir Çin bile beta sürümünü verirken bütün dünyaya aynı anda veriyor katılıp katılmamak sana kalmış .ama sevgili samsam 5 ülkeden başka kimseye beta sürümü vermiyor bu hiç adil değil
Galaxy S
Daha yapay zekanın türkçesi gelmedi bixby
Igalaxy
Active Level 6
Galaxy S
Neymiş bu güncelleme sevdası
0 Likes
akdeniz6363
Active Level 5
Galaxy S
Kardeşim firma bu cihazları müşteriye satarken verdikleri söz var ama ortada bir şey yok yani güncelleme gelince telefon uçmayacak biliyorum sadece verilen söz tutulmuyor
Igalaxy
Active Level 6
Galaxy S
Güncelleme gerçekten gecikti ama biz one ui7 getirmiyoruz demiyorlar en kötü 1 ay sonra falan gelir
0 Likes
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
Animasyonlar berbat arayüz yavaş tabiki hemen istiyoruz güncellemeyi