cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Google Fotoğraflar Ve Samsung Cloud

(Topic created on: 01-03-2021 05:38 PM)
910 Views
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Options
Galaxy S

Merhaba 4-5 GB kadar fotoğraf ve videolarımı yedekleme yapmam gerekiyor.Cihazım S20 garantiye göndereceğim yüksek ihtimalle iade olacak.Farklı bir markaya geçiş yapmayı düşünüyorum tahminimce Apple olur.

Sorum şu
1-Google Fotoğraflara yedeklediğim fotoğrafları yeni bir telefon aldığımda galeriye kaydedebilir miyim?
2-Apple cihazlarda da Google fotoğraflar var mı ve onda da galeriye kaydedebilir muyum?
3-Önereceginiz farklı bir ücretsiz yedekleme uygulaması var mı?
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet efendim yedekleyip Google Fotoğraflar uygulamasından İOS işletim sistemine kurabilir ve yedeklediğiniz Fotoğrafları ios cihazınıza kurabilirsiniz
Bilgisayarınız varsa ne olur ne olmaz ona da atın tavsiyemdir
0 Likes
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy S
Yani mesela şuan s20 de fotoğrafları yedekledigimde ios bir cihaz aldigimda veya android istersem Google fotoğraflardaki fotoğrafları galeriye aktarabiliyorum değil mi?Merak ettiğim bu yoksa sadece Google fotoğraflar uygulaması içinden mi görebiliyorum?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
uygulamaya girip indir seçeneğine tıklarsınız
sorun olmaz
benim şu anda 2 cihazım var biri android diğeri ios Google Fotoğraflara yedekleyip ios a indirebiyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Google Fotoğraflar (15GB)
Google Drive (15GB)
Cloud Mail Ru (8GB)
Hsnsnyn
Active Level 7
Galaxy S
Google fotoğraflar 100 gb aldım aylık ödemeli her cihazdan giriş yapabiliyorsun. sorun olmuyor ios android farketmiyor
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
kardesim bun da ugrasma Türkcelle life box indir hattin ne olursa olsun indir oraya yedekle. her anjni yedekliyor temiz ve saglam ama dier hattalar ucret alirmi bilmiyorum alsada 10 15 tl alır
Firqt
Active Level 5
Galaxy S
sorun olmaz her yerden görebilirsin hesabını unutmamak kaydıyla ben 2015 den beri kullanıyorum hiç sorun yaşamadım