cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Game launcher gerçek ısı değerini yansıtmıyor mu ?çünkü 44 derece duruyor 🤔

(Topic created on: 08-09-2023 02:47 PM)
223 Views
EsatSemih
Active Level 7
Options
Galaxy S

.Şuan telefonun 44 derece olmadığı çok normal derecede  bariz hissediliyor.

Yaptığım meslek gereği ellerim ısıya alışkın olmasına rağmen beni Bile rahatsız edecek kadar hızlı bir ısı artışı mevcut telefonda 

Ve en yüksek ayarlarda değil.
Ve bugün servise yollayacağımı söylediğim aradılar ve yarın sizinle tekrar iletişime geçiniz dendi bugün kargo ya vermeden son bir el atayım dedim.

Bu nasıl bir düzmece elimde söylenilen ısıdan yukarısı belirten değerler var. 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

19 Comments
Tomar753AN
Active Level 5
Galaxy S
Pekala o zaman fiziksel bir sorun olabilir. Telefon tamircisine falan götür. Ayrıca telefonunda virüs ve benzeri bir şey olmadığından yine de emin ol. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Ama önerin için teşekkür ederim.
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Hangi servise göndereceğin de çok önemli. İlgisiz bir servise gidecekse hiç gönderme daha iyi.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Hiç bir gelişme olmuyor maalesef. Siz Ankara BDH servisine göndermeyi deneyin. En iyisi ve önemlisi orası.
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Beni İstanbul'daki BDH servisine yönlendirdiler.
Ama yorumlara baktım insanlardan şikayetçi olanlar var illaki şikayetçi olan vardır.
Şonuç olarak herkesi mutlu edemiyoruz.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Evet illaki vardır ama Ankara bu konuda en iyisi. Bence Ankara'yı bir düşünün derim. Onlara da Ankaraya göndereceğinizi bildirirseniz oraya bilgilendirme sağlanır.
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Bir arayıp ulaşıyım şimdi.
+902124010219 bu numara samsung un numarası değil mi bana bu numaradan ulaşıldı geri arayacam şimdi bir bilgin var mı ?
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Çözüm merkezinin numarası. Siz arayınca büyük ihtimalle sizinle görüşen kişi açmayacak. Ama siz yine de açan kişiye isim ve soyisminizi belirterek bu kayıttan benimle görüşen kişiye şunu iletmenizi istiyorum diyerekten Ankara BDH servisine yollayacağınızı bildirin ve geri dönüş isteyin. Siz Ankara BDH'ye gönderin. Onlar sizi arayacaktır.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Uygulamalar tahmini değer verir.Gercek değeri cihaz baglayıp öğrenebilirsin.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Esatsemih,

Bu durumun, Samsung yetkili servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesini isterseniz, size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD