cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galeri uygulaması ,güvenli klasör

(Topic created on: 04-05-2024 02:25 AM)
2819 Views
sadıksoylu
Active Level 1
Options
Galaxy S
Galeri uygulaması ayarlarından galeri Labs etkinleştirdim sonrasında kamera albümünü kilitli klasöre aldım fakat galeri uygulaması içinde kilitlediğim klasörü bulamıyorum 
Galaxy s23 ultra telefon 
Lütfen yardımcı olurmusunuz 
0 Likes
2 Comments
keremxsxw
Active Level 5
Galaxy S

Bu durumu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Galeri uygulamasını açın ve ana ekranın üst kısmındaki arama çubuğunu kullanarak kilitlediğiniz klasörün adını arayın. Arama sonuçlarında klasörünüzü bulabilirsiniz.

2. Galeri uygulamasının ana ekranında, genellikle sol üst köşede bulunan üç çizgi veya diğer ayarlar menüsüne tıklayın. Burada "Gizli dosyalar", "Kilitli klasörler" veya benzer bir seçeneği bulabilirsiniz. Bu seçeneği tıklayarak kilitlediğiniz klasörü görebilirsiniz.

3. Ayarlar menüsünden "Gizlilik" veya "Güvenlik" bölümüne gidin ve burada "Kilitli klasörler" veya benzer bir seçeneği bulun. Bu bölümden kilitlediğiniz klasörü kontrol edebilir veya yönetebilirsiniz.

4. Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, kamera albümünü kilitlediğinizde belki başka bir klasör altında gizlenmiş olabilir. Galeri uygulamasında diğer klasörleri de kontrol edin.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, cihazınızın kullanım kılavuzunu veya Samsung'un resmi destek kanallarını kullanarak daha fazla yardım alabilirsiniz. Umarım bu bilgiler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.
sadıksoylu
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ediyorum ama hiçbirinde olmadı. Pekii nasıl çözdün diye sorarsan ; güvenli klasör içinde albüm gözükmüyordu güvenli klasöre ekle galeri uygulaması dedim oradaki galerinin içinde buldum ve hallettim sağolasın