cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy s22 soru

(Topic created on: 11-24-2022 10:11 PM)
928 Views
kapatildi12
Active Level 9
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selam,

Telefonumu bir kaç gündür kilifsiz kullanıyorum ve birsey f,ark ettim, bu telefonun arka kısmında Samsung yazan yerde sanki bir şişlik var gibi ama gözle bakıldığında hiç bir sorun görünmüyor. Yani cihazın arka kamera yanındaki boş alan daha düz de aşağıdaki Samsung yazan yerde daha bi dolgu var sanki daha bi içi dolu gibi geldi bana anlamadım yani ve ilk aldığımda böyle miydi bilmiyorum.

Bu telefonu kullanan diğer kardeşlerim bi yorum yazarsanız iyi olur, sizde de durum aynıysa servise vermeyeceğim, okulda çok lazım oluyor bana bu cihaz onun için.

image

image

image

image

image

image

Teşekkürler...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Evet burdan bakınca dümdüz, şahsi fikrim batarya şişmesi olduğunu sanmıyorum, cihaz boşken ısınma, aşırı ısınma vs. kullanımınıza engel bir durum yoksa sorun yok bence, yinede boş bi zaman diliminizde servise götürmeniz iyi olacaktır

View solution in context

26 Comments
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Yapma be üniversite de ne yapcam şimdi ben
0 Likes
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Daha cihazı alalı 50 gün olmuş şu hale bak, ama ben pil den yana bir eksilme görmedim hiç.
0 Likes
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Neyse bu hafta onunla uğraşacağım desene
0 Likes
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Direkt değişme istersem nasıl olacak kullanıcı hatası diyemezler içi açılmadı bile cihazın, o değil ben kilifsiz kullanmasam farkında olmayacağım öyle soyliyim
0 Likes
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Yok ya bi iki hafta da bir pubg veya minecraft oynarım (üniversiteli olmama rağmen:) onun dışında yok yani ekstrem bi durum
0 Likes
Galaxy S
Kanka sen nasıl becerdin bu işi ya cihazi nasıl kullandın kim bilir.
0 Likes
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Vallahi ya hiç sorma anlamadım gitti kanka
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung yazısından bahsediyorsan eğer kabartmalı orası. Elini de yazının üzerinde gezdirdiginde anlarsın
0 Likes
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Yok yazı değil onun olduğu yerde yani etrafında belirli bir yerlerde var bir dolgunluk gibi ama anlamadım tam emin olunca servise vereceğim, fakat pil performansından da mutluyum ama anlaşılır gibi degil
0 Likes