cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Instagram birlikte hikaye atma

(Topic created on: 02-03-2024 08:05 PM)
1274 Views
HazretiYağız
Active Level 4
Options
Galaxy S

image
Bu fotoğraftaki gibi Hikaye paylaşamıyorum Instagramda İnternette hiçbirşey bulamadım bunun hakkında

image
Normalde bu fotoğrafta soru işareti ile işaretlediğim alanda birlikte paylaşmaya davet et gibi bir seçenek oluyormuş hikaye atarken ama bende yok

Galaxy S22 Kullanıyorum Android 14 yüklü ve Instagram güncel IOS cihazlara özel olduğunu düşünüyordum bunun ama bu özelliği kullanan ve android telefonu olduğunu bildiğim insanlar var. Konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim [Fotoğrafların altına açıklama yazdım tek tek]
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
kardeşim yapacağın şey çok basit, birisi seni story attıktan sonra hikayeni ekle kısmına bas, seni etiketleyen kişinin story'si çıkacak yani düzenleme paylaşma ekranı gelecek tam orada ekrana bir kere dokun fotoğraf yakınlaşacak. Ve paylaş istediğin olmuş olacak.

Sorununu çözümlediysem işaretlersen sevinirim.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Solution
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
kardeşim yapacağın şey çok basit, birisi seni story attıktan sonra hikayeni ekle kısmına bas, seni etiketleyen kişinin story'si çıkacak yani düzenleme paylaşma ekranı gelecek tam orada ekrana bir kere dokun fotoğraf yakınlaşacak. Ve paylaş istediğin olmuş olacak.

Sorununu çözümlediysem işaretlersen sevinirim.
0 Likes
Galaxy S
Deneyip döneceğim hemen
0 Likes
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
istersen deneyebiliriz dostum
0 Likes
Galaxy S
Dostum çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi oldu