cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy s10+ Pil Kullanım Sorunu

(Topic created on: 03-19-2022 03:00 PM)
278 Views
muratbk
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, telefonu yaklaşık iki aydır kullanıyorum bu süreçte gözlemlediğim telefonun bataryası hızlı bir şekilde tükenmekte olduğu.

Call of duty mobile oynarken yaklaşık 2.5 saat de pil bitmekte. Bu normal mi ? Bilen ve kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Güncelleme 1 : biraz toplulukta araştırma yapınca bir çok arkadaşımın bu konuda muzdarip olduğunu gördüm. 

Sanırım yazılımsal/güncelleme kaynaklı bir sorun. Zaten bu güncelleme hakkında bir çok teknoloji sitesinde Samsung s20 aşağısında bulunan s serisi cihazilari planlı yavaşlattı diye haberler bulunmaktaydı.

Sanırım haklılar. Bizde çözüm olarak o zaman güncelleme gelip duzletilmesini bekleyeceğiz.
15 Comments
muratbk
Active Level 2
Galaxy S
Evet bende bunun farkında gibiyim, gibiyim diyorum çünkü YouTube üzerinde baktım biraz bu telefonu zaten oyun için almayın çünkü fazla bir süre alamazsınız diye eksi yönde durum bildiriyorlar.

Pil kötü durumda olsa sanırım dolma süresinde de sıkıntı olması gerekli diye düşünüyorum.

Fakat dediğiniz gibi de yapacağım şuan uygun değilim gönderme için ilerleye zamanda servise gönderirim.
Galaxy S
Kesinlikle öyle yapın sorun var gibi bence değişim yapsınlar en kısa zamanda halledin
0 Likes
muratbk
Active Level 2
Galaxy S
Umarım s10+ kullanıcıları vardır veya buna yaklaşık olan cihaz kullanıcıları. Onlardan da yorum gelse iyi olacak.

Duruma göre konu çözüldü yapacağım. Batarya değişimi üzerinde :)
Galaxy S
Kullanan kişiler tabiki iyi cevaplar verecektir sizlere umarım verirler onların da cevaplarını beklemekteyiz .
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...

Yazılımsal hata olabilir Kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum hata raporu hakkında detaylı bilgi öğrenmek için Yukarıdaki Linke tıklayınız
Not.
Oyun oynarken şarjının hızlı bitmesi normaldir oyunlar hızlı şarj tüketirler cihazı kullanım koşullarını za göre şarjınız ın bitme süresi değişiklik gösterebilir ayrıca bunu da belirtmek isterim.
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba muratbk,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes