cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy s10+ Pil Kullanım Sorunu

(Topic created on: 03-19-2022 10:17 AM)
289 Views
muratbk
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, telefonu yaklaşık iki aydır kullanıyorum bu süreçte gözlemlediğim telefonun bataryası hızlı bir şekilde tükenmekte olduğu.

Call of duty mobile oynarken yaklaşık 2.5 saat de pil bitmekte. Bu normal mi ? Bilen ve kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Güncelleme 1 : biraz toplulukta araştırma yapınca bir çok arkadaşımın bu konuda muzdarip olduğunu gördüm. 

Sanırım yazılımsal/güncelleme kaynaklı bir sorun. Zaten bu güncelleme hakkında bir çok teknoloji sitesinde Samsung s20 aşağısında bulunan s serisi cihazilari planlı yavaşlattı diye haberler bulunmaktaydı.

Sanırım haklılar. Bizde çözüm olarak o zaman güncelleme gelip duzletilmesini bekleyeceğiz.
15 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Oyun oynarsınız normaldir tabi sonuçta exynos işlemci
muratbk
Active Level 2
Galaxy S
Evet haklısınızdır. Öncesinde snapdragon işlemcili Xiaomi cihazları kullandım.

Batarya kapasiteleri aynı olup batarya kullanım performansı açısından eksik görüyorum.

Lakin bir yanda da acaba bataryada kalibre sorunu veya şarj döngüsünden kaynaklı kayıp mı var onu öğrenmek istedim.

Bu cihazı kullanan ve genel olarak bu oyun veya buna yakın olan oyunlarda ekran süresi ne aldığını öğrenirsem daha net bir çözüm olacaktır.

Yine de yorumun için teşekkürler.
Galaxy S
Bir ekran süresini atarsanız size daha iyi cevap vereceklerdir
muratbk
Active Level 2
Galaxy S
Gösterge yerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü hızlı şarjı bitiyor ama yine hızlı doluyor. Günlük ortalama iki kez şarj ediyorum.

Kullanım açısından sıkıntı duymuyorum fakat kapasite açısından yüksek sayılan mah değeri diğer telefon kullanımlarına göre hızlı gittiğini düşünüyorum.
muratbk
Active Level 2
Galaxy S
Yine de ekliyorum ekran görüntülerini.
Galaxy S
Cihaz sağlığından pil değer ss atarsanız size daha iyi cevaplar sağlanacaktır
muratbk
Active Level 2
Galaxy S
Bu da suanlık pil kullanım durumu. Screenshot_20220319-102700_Device care_2722_1647674829.jpg
muratbk
Active Level 2
Galaxy S
Bu da önceki kullanımları içeren kullanım görüntüleri.Screenshot_20220319-101959_Device care.jpgScreenshot_20220319-101949_Device care.jpgScreenshot_20220319-102007_Device care.jpg
Galaxy S
Kullanan kullanıcılar size net ekran değeri söylerler ama pilini biraz kötü durumda hem de çok dalgalı şarj etmişsiniz yani cihaz çok yorulmuş batarya olarak
Bir de member üzerinden batarya sağlığı kontrol sağlayınız eğer durum iyi değilse teknik servise veriniz batarya değişimi yapsınlar .