Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
arka kamera ile video çekerken yakın bir cisime odak yapıyorum ve sonra o odakta kalıyor daha yakına odaklayabiliyorum ama asla uzağa geri... View Post
15 inde kalmış deneme verin gari View Post
Expert raw ile çekilmiş gökyüzü fotoğrafı. Ufak oynamalar yapılmıştır. View Post
Arkadaşlar merhaba s22 ultra kullanıyorum kurtarma moduna girmek istiyorum nasıl girebilirim ?3 tuş kombinasyonunu denedim giremedim View Post
Arkadaşlar telefonu büyük oranda 20-80 aralığında kullanıyorum. Batarya sağlığı için de şarjda kullanmama ve çok ısındırmama durumlarına elimden... View Post
Arkadaşlar merhaba. Ben çok uzun yıllardan beri touchpal isimli bir klavye kullanıyorum.. Bu klavyeye ait resmi destek birkaç yıl önce bitti.. Daha... View Post
Telefonun hafızası sürekli dolu. Sadece 2 gb kullanılabilir alanı oluyor her zaman. Girdim mesela 2 gb mevcut diyor, temizlemeye giriyorum "Şimdi... View Post
Güncellemeyi yine ertelemişler ciddi ciddi insanları baymaya başladı bu iş mesele güncelleme alması değil bu kadar insanı yerine koymaları.... View Post
Türkiye için kesin tarih olan 18 nisanda bitti ey samsung 7 yıl güncelleme verecen diye insanları kandırıyorsun Android 17 nin betası çıkacak be 1 2... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1470 | |
1269 | |
1251 | |
1060 | |
1018 |
User | Count |
---|---|
35 | |
35 | |
31 | |