cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy buds 2

(Topic created on: 11-02-2024 01:06 AM)
45 Views
KeremS23
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar buds2 kulaklıklarım kayboldu ikisi birden kutu var kulaklıklar kayıp telefon üzerinden bulma imkanım varmı acaba bilen anlayan varmı ?

9 Comments
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Sanırım bunun için bir yol bulunmuyor
0 Likes
KeremS23
Active Level 5
Galaxy S
Yapma bee
0 Likes
nodoshi
Active Level 5
Galaxy S
Kulaklığınızı kaybederseniz bulmak için mobil cihazınızdaki Galaxy Wearable uygulamasını kullanın.

Mobil cihaz üzerinde Galaxy Wearable uygulamasını başlatın ve Kulaklığımı Bul üzerine dokunun.

Başlat seçeneğine dokunun. Kulaklıklarınız uyarı sesi çıkarmaya başlayacak ve uyarı sesi gittikçe yükselecektir.

Her iki kulaklıktan da gelen bip sesini durdurmak için Dur ögesine dokunun.

Her bir kulaklığın bip sesini ayrı ayrı durdurmak için her kulaklığın altındaki Ses simgesine dokunun.

Bu özelliği kulaklık takılı iken kullanmamaya özen gösterin, yüksek ses nedeniyle işitme kaybına yol açabilir.

Buds2_Kaybolursa_2_1000025677_1730494029.jpg
KeremS23
Active Level 5
Galaxy S
Hocam kutu telefona bağlanmıyor acaba kulaklıklar yok diyemi yoksa şarjı azdı şarja taktım ondan dolayımı
0 Likes
nodoshi
Active Level 5
Galaxy S
Hocam kulaklıklarınızı tam olarak hangi bölgede kaybettiğinizi hatırlayabiliyormusunuz?
KeremS23
Active Level 5
Galaxy S
Sürekli çantamda oluyordu zaten yine çantamdaydı en son ne zaman kullandım hatırlamıyorum iş yerim ve evde kullanıyorum şuan evdeyim iş yerinde kaybolma ihtimali çok düşük dediğiniz yöntemi yapacam bağlayamıyorum
0 Likes
nodoshi
Active Level 5
Galaxy S
Peki kullandıktan sonramı/kullanım esnasında ya da uyuya kalıp mı kaybettiniz?
KeremS23
Active Level 5
Galaxy S
Kullandıktan sonra muhtemelen uyurken takıp uyumuyorum çalıştığım yerde çalışırken kullanıyorum genellikle 1 tekini kullanıyorum sonra çantamda eve geliyorum bu şekilde evde zaten kullanmıyorum ve şarjı olup olmadığını kontrol etmek için kutusunu açtım ikiside yok küçük çocuğum var oda oynayıp evin içinde kaybetmiş olabilir
0 Likes
KeremS23
Active Level 5
Galaxy S
Kulaklığı buldum dediğim gibi çocuk düşürmüş teşekkür ederim yorumlarınız için
0 Likes