cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S9+ Sorunlar Sorunlar...

(Topic created on: 12-10-2020 11:03 PM)
404 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, bilirsiniz i uzun zamandir galaxy S9+ yerlerde. Sorunlar o kadar fazla ki.

Tam 2 aydır Beni arayan kişilere sesim gitmiyor.
One UI 2.5 ile;Pil sorunu( 3 saat ekran suresi) , beni arayan kisiye sesim gitmiyor, Donma ve kasma mevcut, arayüzde telefon ısınıyor,cihaz orjinal sarj aletinde telefona bakmamama rağmen sarj olurken hep ısıniyor.
Bu sorunlar ekim ayinda One UI 2.5 güncellemesi ile geldi fâkat duzeltme guncellemesindede düzelmedi ust uste 2 tane guncelleme aldi One UI 2.5 ten sonra.
Cihaza 2 ay içinde 2 Kere hard reset atıldı.
Geçen hafta yeniden hard reset attim ama bir çözüme kavuşamadım.
Artık hatalar iyice aştı. 
Tamam pil ömrunu 3 saate düsürüyorsunuz bari cihazın diğer sorunlarini giderin beni arayan kisiye sesim gitmiyor ve benim onu yeniden aramam gerekiyor.
Bu cihazi ben 2 yıl sonra çöpe atmak için almadim!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Topraks9plus,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy S
bence direkt fişi çekilmesi için yapılmıştır
gs1905
Active Level 7
Galaxy S
bende aynı sorunlar mevcut değil aksine güncellemelerden sonra dahada stabil çalışır hale geldi donma kasma yok denecek kadar az pilde normal bence senin telefonda bi sorun var yazılımsal değil
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Ya benim telefon Pili yeni değistirildi ama bazilari pil degistikten sonra sarjda 12 saat tutman gerekiuordu diyorlar ama anlayamadim.
Kasma donma bendede azaldi fakat pil berbat, arayan kisiye sesik gitmiyor ve sarjda çok isiniyor.
böyle devam ederse servise gidecegim 2. defa
Bataryam değismesine rağmen sorun devam ediyor çünkü

Screenshot_20201210-234710_Device care.jpg

gs1905
Active Level 7
Galaxy S
valla bende şuan ısınma falan yok stabl çalşyo şuan sen bence bi servise götür derim
gs1905
Active Level 7
Galaxy S
ekranın açık kalma süresi ne anlamadım
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Bataryanin %100 den %5 e dayandigi süreyi kastettim.
Ayarlarda pilde bu ekran acik kalma suresi gunde toplam kullanim süresini gosteriyor.
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
S9 plus kullanıyorum senin yaşadığın sorunlar bende de yok hatta gayet stabil her yönden cihaz. Açıkçası batarya da beni üzmüyor.
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Topraks9plus,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​