cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S25 Ultra geekbench 6 sonucu

(Topic created on: 02-07-2025 12:11 AM)
458 Views
Actixel
Active Level 10
Options
Galaxy S
Snapdragon 8 Elite gücünü gösterdi.
image

19 Comments
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
A18 katili elmacılar yorum yazamaz muhtemelen bu posta.
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Hele Birtane melihs22 diye birisi var apple aldı diye samsungu gömüp durdu en son benchmark skorunu atmıştı tam olarak bu görselin yarı yarıya olanını o hiç yazmaz o günde ben kendi s24ümün One ui 7 skorunu atmıştım onada yazamamıştı bunada yazamaz 😀
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
FatihS22 Değil miydi (:
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Vallahi karıştırıyor olabileiim😄
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Asıl geenckmark ile değil çünkü iosa özel bir uygulama benchmarkın babası antutudur. PC telefon tablet araba yazılımları vs hepsinde doğru sonuç veriyor apple onları kullanamadığı için geliştiriciler dümenden yazılım çıkartmış işte oda adam akıllı çalışmıyor aynı sonuçları 2.kez yap alamazsın 1000 2000 düşük gösterir
0 Likes
Actixel
Active Level 10
Galaxy S
Bu ne ki? GPU testinde A18 Pro yu neredeyse 2 ye katlıyor. Birinin skoru 4300 diğeri 7200. M4 Ipad pro bile 7800 lerde alabiliyordu o da throttle yemezse tabi. Üstelik M4, 8 Elite in tükettiği gücün 3 katını tüketiyor. Böyle bir güç tüketiminin açığa çıkartacağı ısıdan dolayı da sürdürülebilir değil bu performans. Elma fanları için kötü bir yıl olacak 2025
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
En doğru sonuç antutu skorunda. A18 1.7milyonlarda elite 3milyonu devirecek neredeyse optimize edilirse dahada 4.3milyonu zorlar örneği One plus 5milyona yakın
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Antutuda İos İle Androidin Skorlarını Kıyaslamak Doğru Değil A18 1.8 Milyon Puan Alacak İşlemci Değil İşletim Sistemi Farklılığından Kaynaklı Öyle Skor Almış Sanırım
0 Likes
Actixel
Active Level 10
Galaxy S
Antutu skorları kıyaslanamaz farklı platformlar arasında. Ayrıca 8 Elite veya Dimensity 9400 kullanan bir cep telefonu 3.6 milyon barajını geçebilmiş değil 5 milyon için daha 2 sene var en az.
0 Likes