cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 pil sorunu

(Topic created on: 03-23-2024 02:24 AM)
2940 Views
klingon
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar selam. Mart ayı güvenlik güncellemesi ile s23 te ciddi anlamda bir pil sorunu var. Pil hızlı bir şekilde bitiyor. Cihazım daha 2 aylık olmasına rağmen 5 saat ekran süresi alıyorum ortalama. Oyun vs oynamıyorum telefonu yoran uygulamalar kullanmıyorum. Normal sosyal medya telefon görüşmesi vs. Gelecek olan 6.1 oneui güncellemesi ile bu sorun çözülür mü? Yorumlarınızı bekliyorum. Çözülmezse muhtemelen değiştireceğim cihazı. Almadan önce çok araştırma yapmıştım pil sorunu vs yok diyorlardı s23 için. Maalesef şuan için hayal kırıklığı...

%162 pil ile 7 saati bile görememişim rezalet...

image

29 Comments
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Mart ayı güncellemesinden kaynaklanıyor. Bende 4.5 saat ekran süresi alıyorum güncellemeden sonra. Ama 6.1 ile düzelir merak etme
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Umarım düzelir. Performansta vs hiçbir sorun yok ama pil sorunu telefondan soğutuyor. Geç kalmadan dağıtırlar inşallah güncellemeyi.
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Son iki güvenlik güncellemesini yapmadım çok şaşırdım şuan iyi ki de yapmamışım. Benim cihazım sizinkinden eski ben 7 saat ekran süresi görüyorum ekran kapalı müzik dinlememe ve mobil veri kullanmama rağmen. Umarım 6.1 ile çözülür.
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Ekran kapalı müzik dinleyip mobil veri kullansam 4 saati anca görürüm herhalde. Arka planda başka birşey harcıyor pili çözmeleri gerekiyor bu sorunu acilen.
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Umarım çözülür dediğiniz gibi. Ben one ui 6.1 den her manada umutluyum.
0 Likes
cihanozcool7
Active Level 3
Galaxy S
Bu durumu ben de yaşıyorum 23 ultra kullanıyorum mart ayı güncellemesi geldiğinden beri öyle çözülür büyük ihtimalle sonraki güncellemeyle
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu ilk ay kullanırken samsung bu sefer yapmış dedim. Kamera ekran batarya performans vs. Çok geçmeden güncelleme ile ayarlarıyla oynadılar pilin. Teşekkürler samsung😂😂
Fecr-iSadık
Active Level 10
Galaxy S
Bende bi sıkıntı yok. Cihazı yeni aldım ve henüz kullanıcı verileri öğrenilmesine rağmen dün 6,5 saat ekran süresi aldım meâşallâh!
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Bende ilk aldığımda iyi gidiyordu. Ama son zamanlarda gördüğün grafikteki gibi sonuçlar kötü...
0 Likes