cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 Ultra

(Topic created on: 03-18-2025 12:46 PM)
244 Views
cemalc
Active Level 1
Options
Galaxy S

Şarj sorunu yaşıyorum. %100 den %90 a kadar çok hızlı düşüyor, sonra düzeliyor %50 e kadar iyi gidiyor şarjı ama %50 den sonra tekrar hızlı bir şekilde düşüyor. Bir çözümü var mı acaba ? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?

16 Comments
Zafercan
Active Level 7
Galaxy S
Tabiki de. Ben götürdüm direk değişim sağladılar
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Ustam gun ici kullanım seklini yazar misin?

Mesela kacta sarjdan çıkıyor saat kacta kac oluyor?
0 Likes
cemalc
Active Level 1
Galaxy S
Hocam , şöyle ozetleyeyim sabah 6 d şarjdan cekiyorum 8 de aktif kullanmaya başlıyorum yarım saatlik oynama ile 90 a geliyor, sonra öğle saat 3 e kadar 50 e düşüyor 3 den sonra 6 a kadar geri kalan 50 bitiyor, gece tekrar takıyorum. 50 den sonra ortalama 2 kat daha hızlı bitiyor şarj
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Ustam aşağı yukari ayni kullanima sahibiz, QHD, BT, Konum sürekli açık ben bu şekilde aliyorum fakat benim saat 7'ye doğru 4 ila 5 saat ekran suresiyle hala %20 sarjim oluyor.

Bir uygulama fazla sarjinizi yiyor. Benimde 6 dan itibaren çıkıyor sarjdan ve aslinda 6 dan 12 ye kadar da azimsanmayacak bir 6 saat, 4 e kadar ise 10 saat var. Aslinda sorun yok fazla erken cikardiginiz icin normal olarak erken bitiyor fakat dediğim gibi ayni kullaniyoruz ve ben daha yogun kullanıyorum

Bir uygulama net sekilde bataryayi sömürüyor, bunu bulup o uygulamayı derin uyku + veri sifirla + on bellek sifirla yapmaniz lazim.
0 Likes
cemalc
Active Level 1
Galaxy S
Valla hocam üst ekrandan sadece BT, Mobil veri ve Güç tasarrufu modu aktif diğerlerinin hepsini kapattım, bazen güncelleme geliyor çok ağır şarj olup ağır bitiyor ama bir kaç gün içinde sarj hızlanmaya başlıyor ve Erken bitiyor . Sarji yiyen uygulamayı nasil bulucam kara kara düşünüyorum şimdi
0 Likes
Zafercan
Active Level 7
Galaxy S
Tek tek bakman lazım
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Tek tek bakman lazim bazen bazı uygulamalar %30 ustune çıkıyor. Sistem UI yi bu şekilde yakalayip sifirlamistim ve düzelmişti. Ayrica ekran QHD ise yine ayni fazla kullanima sebep olacaktır.
0 Likes