Original topic:

Galaxy S23 Ultra ONE UI 7 ANTUTU benchmark

(Topic created on: 04-28-2025 04:34 PM)
364 Views
mfurknka
Expert Level 1
Options
Galaxy S
6.1 e göre çok olmasada ufak artış mevcut. Bir önce ki gönderimde 6.1 antutu testini bulabilirsiniz 😊
image

12 Comments
SemihS23U
Active Level 7
Galaxy S
Seninki Neden Bu Kadar Yüksek Kanka1745850904217.jpg
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Ben dışardaydım ya soğuktu hava bi tık belki ondan olabilirde. **bleep** değişebiliyor ya performansları.
0 Likes
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
Dün yaptım bende :) 1.6 mn göremedim bir türlü ama görenler var, görene kadar devam 1748469041732.jpg
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Mayıs güncellemesinden sonra mı test ettiniz
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
Evet
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Anladım. Bu arada s24 serisine çok yakın sonuçlar alıyor. Çok iyi bir şey
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
Kesinlikle her defasında cihazıma aşım oluyorum desem peki :)
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Bende öyle. S23 Ultrayı çok seviyorum. S25 ultraya geçecektim. Arada o fiyata değecek bie sebep bulamadım. O yüzden S23 Ultradan devam ediyorum
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
65 bin tl lik bütçem vardı, kesinlikle s25 ultra 75 80k edecek bir cihaz değil zaten onu sildim, s24 serisindede kronik sorunlar var kumlanma sorunu ekran kaplayacının sökülme sorunu vs o kadar para verip bu riske giremezdim. Geriye 22 ultra 23 ultra kalıyordu. 22 ultra eski ve işlemcisi ısınnan kronik sorunlu bir işlemciydi. 23 ultra tam aradığım cihazdı aldım. 1.5 ay oldu alalı. Memnunum baya. 48k ya aldım. Tele ayırdığımın bütçemin kalanı ile altın aldım. Bu arada direk ultra kullanmak istiyordum. S25 Plus falan hic uğraşmadım. Beni sorunsuz 4 5 yıl götüreceğinden eminim