ЯΞТЯIБUТIVΞ_S23
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-08-2024 12:20 PM in
Galaxy SOneUI 6.1'in pil tüketimini mahvettiği ile ilgili bir çok şey okudum. Bence yanlış düşünülüyor. Sürekli Wifi ve 120 Hz açık. Gece geç saatlerinde senkronizasyon ve AOD kapalı. Ek olarak gece geç saatlerde pil tasarrufu açık sabaha kadar. 3900 mAh bataryası ile 5000 mAh'lik xiaomi cihazlara kafa atıyor.
Siz ne diyorsunuz?
7 Comments
ereğli
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-08-2024 12:28 PM in
Galaxy S
Ben çok memnunum.tüm ayarlar açık günü çok rahat çıkarıo.sureklıde kurcalıyorum ( yuksek enerjı ısteyen oyunlar hariç)
Urungu81
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-08-2024 01:23 PM in
Galaxy S
100 den sıfıra 6 saat yetiyordu oyun oynarken artık 5 saat yetiyor gündelik işlerimde de oyun oynamadığım zaman günün %70ini çıkarıyor bu güncelleme gelen özellikler dışında çok zararlı oldu andorid yeni güncellemesinde pile yönelik bazı adımlar olucakmış onu bekliyorum
ЯΞТЯIБUТIVΞ_S23
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-08-2024 01:29 PM in
Galaxy S
Android 15 ile gelecek pil güncellemesi yarardan çok zarar içeriyor şuan, google bu kafadan kurtulur umarım
Urungu81
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-08-2024 01:30 PM in
Galaxy S
Neden ki
ЯΞТЯIБUТIVΞ_S23
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-08-2024 01:33 PM in
Galaxy S
Google Find My Device Offline Network için Bluetooth ağı kuracaklar, Bluetooth kapalı olan cihazlar belirli aralıklarla kullanıcıya sormadan otomatik bluetooth özelliğini açıp katkıda bulunacak. Birde samsungda zaten olan bir özelliği sensör yerine ön kamera ile izleyen versiyonunu ekleyerek pili daha berbat edecekler. Cihaza bakıyorsan kapatacakmış felan, sensör yerine kamera çalıştırır ise o pil daha berbat olur.
Emrah33
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-08-2024 01:27 PM in
Galaxy S
Ben güncellemeden önceki ve sonraki aldığım ekran sürelerine bakarım sarz olayı süperdi son güncelleme ile berbat oldu net
nonamee_s23
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-08-2024 03:02 PM in
Galaxy S
Bazı kullanıcılar değişen bişe olmadı diyor bazısı iyileşti diyor bazısı da mahvoldu diyor, ki ben de sonuncu gruptayım maalesef, 6.1 den önce 8 saat aldığım açık ekran süresi şuan zorlasam 6.5 çıkartır en fazla. Üstüne bide parmak izi sorunu yaşıyorum ve şarj olma hızı baya yavaşladı. Yani evet cihaz şuan mahvoldu bana göre