cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 Ekran Titreme Problemi

(Topic created on: 06-28-2023 01:49 PM)
2596 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Öncelikle iyi bayramlar. 9 Haziran 2023 tarihinde satın almış olduğum Galaxy S23 cihazında ilk gün kurulum sırasında ekranın titrediğini farķ ettim. Güneşten dolayıdır diye düşündüm ve bir daha ekstra parlaklık modunda kullanmadım. Bugün tekrar güneşe geçtiğimde cihazımın ekranında belli titremeler farķ ettim. Galaxy S22 ile Galaxy S23 ekranlarını UHD 60FPS ile kaydettim. Buraya da atıyorum. Cihaz değişimi ve iade için 0 - 14 gün arasında götürmem gerekiyormuş. 19 gün oldu. Ben sıfır bir cihaz aldım ve servise götürüp garanti üzerinden ekran değişimi yapmak istemiyorum. Galaxy S20 ile Bursa Ebru Elektronik yetkili servisinizde cihazımın fazlasıyla çizilmeye uğradığını gördükten sonra Galaxy S23 cihazım ile Ebru Elektronik Yetkili servisinizi tercih etmiyorum. Zaten sıfır aldığım cihazı daha 1 ay olmadan servise verip açtıracak değilim. Bu durumda ne yapmalıyım yetkililer? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

GALAXY S22

GALAXY S23

İki cihaz da STANDART (60HZ) yenileme hızındadır. 

24 Comments
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Geçmiş olsun kankacım 🙏 iyi bayramlar
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler🙂
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
Bu sorunu aldığım tüm cihazlarda S21Fe A53 S21 A54 de yaşıyorum ellerim titriyor ondan mı diyorum bunu görünce heh tek değilmişim dedim servis bunları görmüyor inat ediyor
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy S22'de problem yoktu valla. Ben servisle uğraşmak istemiyorum dediğim gibi Galaxy S20 serviste fazlasıyla çizilmelere maruz kaldı. Sana da geçmiş olsun.
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
Valla daha 19 günlük bir cihaz için kimse istemez açılmasını ama simge bana 1 ay dedi belki değişmiş veya tam bilmiyor olabilirler
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Bakalım ilk aldığım yere sonra servise gideceğim. İnşallah değişim konusunda yardımcı olurlar.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Ebruya anlatamazsın biliyorsun Toprak:)

Umarım sorun yoktur düşündüğünüz şeydir
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Evet maalesef. Umarım🙂
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Neyseki sorun yokmuş düşündüğümüz şey çıktı yırttın ebruya daha 2 yılımız var Pil değişimine 😀 😂