cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S22'nin yansıma ve gölge silme özellikleri artık diğer Samsung telefonlar

(Topic created on: 02-25-2022 09:09 PM)
2004 Views
Dark_Side
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Galaxy S22'nin yansıma ve gölge silme özellikleri artık diğer Samsung telefonlarında da mevcut

Samsung, Galaxy S22 serisi ile kamera kalitesi ve yazılımında çeşitli iyileştirmeler yaptı. Bu tür bir yazılım geliştirmesi, yerleşik Galeri uygulamasını kullanarak görüntülerden istenmeyen gölgeleri ve yansımaları kaldırma yeteneğidir. Şimdi, bu özellikler diğer Galaxy akıllı telefonlara da sunuldu.

Güney Koreli firma, Photo Editor uygulaması için bir güncelleme yayınlamaya başladı ve bu güncelleme, Android 12 tabanlı One UI 4.0 çalıştıran Galaxy Z Fold, Galaxy Z Flip, Galaxy S ve Galaxy Note serisi akıllı telefonlar dahil olmak üzere çeşitli Galaxy akıllı telefonlarında mevcut. Bazı orta sınıf akıllı telefonlar da güncellemeyi aldı.

Bu özelliği kullanmak için Galaxy Store'dan Photo Editor uygulamasını güncellemeli ve Object Eraser, Reflection Eraser ve Shadow Eraser eklentilerini indirmelisiniz. Bu eklentilere zaten sahipseniz, onları en son sürüme güncellemeniz gerekebilir.

image

image

Bu eklentileri Samsung Gallery uygulamasından nasıl etkinleştirebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Adım 1: Düzenlemek istediğiniz resmi Samsung Galeri'yi kullanarak açın.
Adım 2: Üç noktalı menüyü tıklayın.
Adım 3: Labs'a dokunun. Şimdi, Paylaşım Silgisi ve Yansıma Silgisi için geçişleri açın.
Adım 4: Geri düğmesine basın ve Nesne Silgisine tıklayın.
Adım 5: Görüntüden kaldırmak istediğiniz gölgeleri veya yansımaları çizin ve ardından Gölgeleri Sil veya Yansımaları Sil düğmesine tıklayın.

Şu anda, bu özellikler Samsung Labs'ın bir parçası, yani geliştirmenin beta aşamasındalar, bu nedenle birkaç sorun olabilir. Sonuçlar, görüntüye ve cihaza bağlı olarak (yerleşik NPU'nun işlem gücü nedeniyle) isabet alabilir veya ıskalanabilir. Testlerimizde, sonuç Galaxy Z Fold 3'te oldukça iyiydi. Gelecekteki güncellemelerle iyileştirmeler bekliyoruz.

Kaynak: (Sammobile)

Arkadaşlar Photo Editor uygulaması her cihazda mevcut değildir. İllaki kullanmak isteyenler varsa Apkmirror sitesinden indirip kullanabilirsiniz tabi bütün sorumluluk size aittir.
13 Comments
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler abi🙃
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim 👍🏻😊
EmreS20FE
Active Level 9
Galaxy S
Bende photo editör yok
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Bende de A52 var bende de yok kardeşim Şubat güncellemesi ile de gelmedi 😊
0 Likes
OğuzA52
Active Level 9
Galaxy S
Photo editor varda üç noktada Labs yok
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Ben niye göremiyorum kardeşim tam olarak nerde
0 Likes
OğuzA52
Active Level 9
Galaxy S
Galeride herhangi bir fotoğrafa girip alttaki kaleme tıklayın, sonra 3 noktaya tıklarsanız orada fotoğraf düzenleyici var. Ona tıklayıp sağ üstteki ünleme basın
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen kardeşim teşekkür ederim 😊
0 Likes
Galaxy S
Galeri uygulamasının içinde photo editorScreenshot_20220224-193530_Galaxy Store.jpg