cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S22 Güncelleme sonrası ilk sorun (daha bismillah derken)

(Topic created on: 03-17-2023 04:32 PM)
633 Views
kapatildi12
Active Level 9
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selam,

Galaxy S22 serisi kullanan arkadaşların bildiği gibi bugün ülkemizdeki seriye güncelleme geldi buraya kadar her sey tamam ama sonrasında yarım saat YouTube gireyim dedim ve telefon 35 ile 40 derece arasında gezmeye başladı dedim herhalde güncelleme yeni geldiği için cihazın alışma süresi falan, yok arkadaş dedim bu nasıl iş iki tane hata raporu gönderdim. Gelelim bu gönderiyi açma sebebime sizinde cihazlarinizda oldu mu yoksa benim cihazda başka bir durum mu var onu anlamak için açtım.
*guncellemenin ekran görüntüsü ektedir.
Teşekkürler...

image

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Snapdragon 8 gen 1 zaten sorunlu bir işlemciydi hatta Qualcomm bile kabul etti 8 plus gen 1 tanıtıldı.
Ayrıyetten 35-40 derece gayet normal sıcaklık işlemci sıcak çalışır zaten.
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Yok zaten sıcaklığı var ama benim demek istediğim daha evvelde yani dün mesela 1 saat den fazla YouTube takıldım sicakli 25 30 arası idi şimdi 35 40 arası dolaşıyor normal mi simdi bu?
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
8 gen 1 sorunlu ana menüde bile 35-40 derece s21 im vardı o günlük kullanımda 25-30 dereceydi s22 sorunlu
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Yok şimdi bir sorunum kalmadı ısınma yönünde ama ilk yükledim diye oldu herhalde....
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
bunlar normal değerler, sıkıntı değil.
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Zaten ilerleyen saatlerde düzeldi
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Muhtemelen geri planda güncellemeleri ve uygulama senkronizasyonları yapıyordu, o esnada biraz ısınması normal.
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Evt öyle gibi galiba
0 Likes
mehmetakdag
Active Level 9
Galaxy S
Bende herhangi bir sorun şuan yok. Her güncelleme sonrası mutlaka sıfırlama yapıyorum, etkisi olabilir.
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Olabilir bende genelde arayüz güncellemelerin de sıfırlama yapıyorum normal güncelleme de değil