cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S22, 2024'te alınır mı ?

(Topic created on: 07-21-2024 12:31 PM)
4350 Views
AhmetH
Active Level 3
Options
Galaxy S
Şu sıralar amiral gemisi bir telefon arayışı içerisindeyim. Halihazırda Samsung ekosistemi kurduğum için Samsung ekosisteminden devam etmek istiyorum. Bunun için de yeni bir Samsung telefon arayışı içerisindeyim. Şu an Galaxy M11 kullanıyorum. Artık günlük işler için bile yavaş kalmaya başladı. 

Amiral gemisi bir telefon almak istememin sebebi en az 5-6 sene boyunca yeni telefon almamak için. Çünkü duyduğuma göre Galaxy S serisi uzun süre idare ediyormuş.

Şu an Amazon Prime Day indirimlerinde Galaxy S22 5G 128 GB, 18209 TL'ye satılıyor. Sizce bu fiyata S22 alınır mı yoksa S23 FE'ye mi yönelmeliyim? Şu an bütçem S22'ye yetiyor. S23 FE alabilmem için 2-3 ay daha beklemem gerekiyor ancak şu an kullandığım telefonda artık çekilmeyecek durumda. Resmen kullanırken çileden çıkartıyor. O yüzden bi an önce telefonumu değiştirmekte istiyorum.
61 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
S23 128 alınmaz 256 alınır
0 Likes
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Tercih meselesi, diğer teknoloji marketlere 128GB hafızalı modellerin satışı yokken hepsiburada satıcısı o modelleri satıyordu ve fiyat olarak uygundu. Satın alan kişiler yorumlarda memnun olduğunu belirtiyordu.
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
256ya göre daha yavaş onun için diyorum almışken De tam alın sürekli değişilcek bişey değil telefon 3 5 fazla verin
0 Likes
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Katılıyorum, Türkiye'de ekonomik şartlar kötüyken sürekli cihaz değiştirmek külfetli geliyor bir çok insana. 3-5 bin daha fazla verip, daha iyi bir cihaz almak mantıklı. En azından marka tercihi olarak Samsung, uzun süreli kullanım için mantıklı bence.
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Pil hariç çok iyi. İkinci el düz s23de bakabilirsiniz. S23fe ben beğenmiyorum. A54 kasası ve iğrenç ötesi bezelleri var. Ben almazdım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A54 aman aman, sattım kurtuldum 😄😄
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Onun neyi vardı hocam?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kamerası çok çok kötüydü pikselli çekiyordu beğenmedim