cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S22, 2024'te alınır mı ?

(Topic created on: 07-21-2024 12:31 PM)
4347 Views
AhmetH
Active Level 3
Options
Galaxy S
Şu sıralar amiral gemisi bir telefon arayışı içerisindeyim. Halihazırda Samsung ekosistemi kurduğum için Samsung ekosisteminden devam etmek istiyorum. Bunun için de yeni bir Samsung telefon arayışı içerisindeyim. Şu an Galaxy M11 kullanıyorum. Artık günlük işler için bile yavaş kalmaya başladı. 

Amiral gemisi bir telefon almak istememin sebebi en az 5-6 sene boyunca yeni telefon almamak için. Çünkü duyduğuma göre Galaxy S serisi uzun süre idare ediyormuş.

Şu an Amazon Prime Day indirimlerinde Galaxy S22 5G 128 GB, 18209 TL'ye satılıyor. Sizce bu fiyata S22 alınır mı yoksa S23 FE'ye mi yönelmeliyim? Şu an bütçem S22'ye yetiyor. S23 FE alabilmem için 2-3 ay daha beklemem gerekiyor ancak şu an kullandığım telefonda artık çekilmeyecek durumda. Resmen kullanırken çileden çıkartıyor. O yüzden bi an önce telefonumu değiştirmekte istiyorum.
61 Comments
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Hocam aklı başında,telefondan ve markadan anlayan biri zaten gider hangisi iyiyse onu alır.Ama TR de herkes de Samsung algısı falan oluşmuş,bu yüzden de herkes samsung iyi diye Samsung u savunuyor.Oneplus,Oppo,Realme,Vivo bunlar tek bir şirketin ürünleri ve hepsini neredeyse Oneplus yönetiyor,bu markalar uzun ömürlü ve fiyat performans odaklı güçlü telefonlar çıkarıyor.Kullanıcı memnuniyetine de önem veriyorlar.Oneplus diyo ki:Telefonlar yavaşlamasın,sorunlar artmasın diye Amiral gemisi telefonlarına bile 3 Android güncellemesi,4 yıl da güvenlik sunuyo,aynı şekil Realme,Oppo,Vivo ve IQOO da öyle.Bu şirketler BBK Grubun ürünleri ve bu markaları Oneplus basinda.Örnek vereyim kaç yılından kalma Oneplus 5T hala canavar gibi calışıyo.Uzun ömürlü telefonlar üretiyo bu markalar
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung 4 yıl Android 5 yıl güvenlik veriyor ayrıca bilindik marka varken hem arayüz hem de kullanış olarak da aynı şekil herkesin bildiği bir marka benim fikrim bundan yana
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Arayüz olarak Realme nin arayüzü daha kullanışlı,bol özellikli ve stabil.Hiç yeni gelen güncellemelerle asla telefona zarar gelmiyor ve hata çıkmıyo.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayır
Galaxy S
Performans önemli mi sizin için yoksa batarya mı?
0 Likes
AhmetH
Active Level 3
Galaxy S
Batarya biraz daha önemli.
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Ozaman üzer
0 Likes
Galaxy S
A55 bayaryası sizi üzmeyecektir öğrenci misiniz?
0 Likes
Galaxy S
Öğrenci misiniz diye sordum çünkü şuan samsung a55i 16bin e satıyor yanında buds fe de veriyor
0 Likes
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Resmi hepsiburada satıcısının satışta olan cihazlarına bak. S23 128GB 26.000₺ fiyatı vardı. Tüketici yorumlarına hem hepsiburada sitesinden hem de diğer forumlardan baktım. Herkes öneriyor. Bütçe konusunda fikrin olsun. Ayrıca cihaz konusunda performans(oyun,tasarım vs.) odaklı bir cihaz istiyorsan snapdragon işlemcili bir cihaz tercih et. Kamera konusunda beni tatmin etsin dersen S23FE iyi bir seçenek. Günlük kullanım için ikisi de güzel telefonlar. S22 kamerasını kötülemiyorum kesinlikle. O da güzel bir kameraya sahip.