cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S21 Fe Android 14'ten Sonra Oluşan Sorunları

(Topic created on: 02-21-2024 09:21 PM)
278 Views
Ömerİphone15
Active Level 8
Options
Galaxy S
Öncelikle Selamlar,herkese Merhaba 
Son sıralar kuzenimin yaşadığı problemleri aktaracağım sizlere... ve şimdi ise benim gördüğüm sorunları aktaracağım.

En büyük sorun deli gibi cayır cayır ısınıyor. Android 14 kurmadan önce bu kadar ısınmıyordu bu cihaz. 
Kuzenim Pubg oyununda 49°C'a kadar çıktığını söyledi

image

Şimdi ise ben telefonu kameraya bakacağim diye almıştım girmeden ilk başta perf z den sıcaklığına baktığımda 32 dereceydi. Sonra ise kamerada biraz takıldıktan sonra 41 dereceye çıktı. (Kılıfı çıkarmama rağmen) Ne oldu bu cihaza hala anlayamıyorum.

2. Takılmalar 
Kameradan çıktıktan sonra finder aramasına girdikten sonra klavyede yazı yazarken bir an klavye kasması, ve uygulama gir çık yapıp animasyonlar takılma gördüm. Bu hep böyle mi?

Kamerada lensler arasi geçişlerde de kasıyor. Ayrıca nedense bazenleri de telefoto kamerasına geçmiyor 

Umarım bu sorunlar yakında düzelir, bu tarz sorunlar sizde var mı belirtitseniz sevinirim.
İyi Akşamlar 
4 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam bende ısınma sorunu yok pubgde max 41 42 olur

Kamera kullanımında her cihaz ısınıyor 41 derece normal

Klavye kasması, donma gibi sorunlar hiç yaşamadım

Evet lensler arası geçiş kötü umarım bunu düzeltirler. Bir şeyi çok yakından çekiyorsan telefoto lense geçmiyor uzaktaki bir şeyi çekiyorsan telefotoya geçer çoğu markada da böyle
Galaxy S
+ 1
0 Likes
Galaxy S
Telefoto lenste yakin cisim tutunca geçmediğini biliyorum. Ama ben normal karşıya doğru tuttuğumda bazenleri geçmeyebiliyor.
ExynosS21fe
Expert Level 5
Galaxy S
Isınma bende normal 38 39 da kalıyor..baya yükseliyor sizde 🤔
0 Likes