Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Geniş açıda flaş niye çalışmıyor View Post
Karanlık mod, ekstra karartma göz rahatligi kalkani herşey açık ama hâlâ ekran çok parlak geliyor View Post
Şuan s22 kullaniyorum. Oyun vb oynamam gunluk isler ve kamera sadece. S22nin bataryasi ve isinma sorunu isin gercekten tadini kacirdi. S24FE'ye... View Post
Merhaba, Samsung Galaxy S24 Ultra kullanıcısıyım. Cihazımda orijinal 45W hızlı şarj adaptörü kullanmama rağmen, son yazılım güncellemesinden sonra... View Post
Ben fc mobile oynarken bi anda telefon kapandı bu sorun mu yoksa çok ısındığından mı View Post
Telefonla konuşurken sesli, kulağımı çok telefona yaklaştırırlen, ses birden aşağı kayıyor ve kulak tarafı yani üst hoparlör sesi kesiyor normal bişey... View Post
Samsung İngiltere resmi sitesindeki bilgilere göre s24 fe 2000 şarj döngusune kadar kapasitesini koruyabiliyor. Ortalama kullanımda 5 sene rahat... View Post
Sizce nasıl arkadaşlar View Post
Arkadaş bugün ay'ın resmini çekeyim dedim 100x zoom ile bir türlü odaklamayı yapamadı hafif elimde titreme oluyor ama sabitledim de öyle dedim... View Post
Dex modundayken mouse, oyun kolu veya klavye takmak istersek telefona mı takacağız yoksa televizyona mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
575 | |
549 | |
522 | |
495 | |
438 |
User | Count |
---|---|
38 | |
35 | |
32 | |