cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S10 Planlı Eskitme

(Topic created on: 08-11-2021 10:22 AM)
546 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

S10'u ilk aldiğimda ekrani mükemmeldi, HDR10+ sayesinde yüksek dinamik aralığa sahipti. Youtube'da HDR Test yazildiğinda çikan Brightness Stress Test videosunda en yüksek seviyeye kadar her aşamada kontrast artiyordu. Ama son android yükseltme güncellemesi ile bu özellik resmi olarak söylenmese bile kaldırıldı. HDR video açtığımda ekran HDR moduna girse bile dinamik aralik SDR monitörden farksız. HDR Test videosunda 2. Aşamadan yukari çikamiyor. Ayni zamanda renk doygunluğu düşürülmüş. Mağazada S20, S21 incelediğimde S10'un eski hali gibiler, ama 2 yıl sonra onlar da bu hale getirilirmi bilmiyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Kızılırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba OnurAdera,

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
37YearS10Plus
Active Level 8
Galaxy S
Merhaba,
Bilinçli yapılan işler bunlar.2 yıl ömür bicmisler telefona.Sonrasinda ticaret mantığı ile o cihazlardan desteği alıyorlar.Özelliklerini kısıyorlar,batarya hemen bitiyor ve islemci eskimiş olarak adlandırılıyor ve güncelleme atmıyorlar.Bu yıllardır Samsung'un ticaret politikası.Sanki zengin insanlarmisiz gibi bize yılda 1 ya da 2 yılda bir telefon aldırmak için bu saçma işlere girisiyorlar.Baska marka cihazlar 6 yıl güncelleme veriyor ama kendi işletim sistemlerine.Samsung biraz da Google ne derse onu yapmak zorunda kalıyor gibime de gelmiyor değil.S20 ve 21 lerden de emin ol çekecekler bu bilerek yapılıyor
37YearS10Plus
Active Level 8
Galaxy S
Normal şartlarda telefonda bi sıkıntı varsa ya da yeni bir özellik eklemek için ve ayrıca güvenlik güncellemesi yapmaları lazım.Bizde tam tersi maalesef.Alistirdilar artık yeniler isyan ediyor biz 10 yıldır çekiyoruz alıştık artık
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefonların sonradan yavaşlatilmasina alişmiştim, bunu bilerek aldim ama görsel olarak kısılacağini hiç tahmin etmiyordum. Ileride başka telefon alirsam asla güncelleme yapmayacağim 😂
Galaxy S
Ben bile eski j7 prime cihazına android 10 kurdum
0 Likes
coskunsabah
Active Level 5
Galaxy S
s10dan sonraki seriler için çok ciddi güvenilirlik problemleri olduğunu düşünüyorum, görüyorum, yaşıyorum. Samsung'un en son dayanıklı ve kullanılabilir serisi 10 serisiymiş. s10 ile gittiği yere kadar gitmenizi ve problemler arttığında başka bir yola yönelmenizi önerebilirim.
0 Likes
37YearS10Plus
Active Level 8
Galaxy S
Bak bu sağlamlık konusunda katılıyorum 2 kere yaklaşık 1.5.m den demire kilifsiz düştü çizik bile yok ama dikkat etmek lazım tabi.Degisim zamanı gelince bakacağız artık önümüze.
0 Likes
Solution
Kızılırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba OnurAdera,

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes