cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy 23 FE Pil Sorunu Düşük Ekran Süresi

(Topic created on: 03-05-2024 08:44 PM)
1668 Views
Jordbif
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhabalar, Yaklaşık 1 ay önce Samsung Galaxy S23 FE satın aldım. Cihazı kullandığım günden beri tek şarjla aldığım ekran süresi sadece 3.30 saat gerçekten bu ekran süresini ne yaparsam yapayım geçemediğim. güç tasarrufu moduna alıyorum, kullanmadığım uygulamaları derin uykuya alıyorum, ekran yenileme hızını düşürüyorum, hep aynı. Telefonu da aktif olarak kullanan biriyim günde 3 defa şarja takmak zorunda kalıyorum gerçekten bu durumdan çok sıkıldım telefonu aldığım ilk haftalarda müşteri hizmetlerini aradım ama bu durumun ilk haftalarda normal olduğunu cihazın pilinin optimize olduğunu söylediler 1 ayı geçmek üzere bu sorun nasıl düzelir?
17 Comments
Dreamfall
Active Level 4
Galaxy S
Optimize falan işi yalan. Ben note 10 u ilk aldığımda 4 saat ekran süresi alıyordum. Adaptif pil vb. Her şeyi açtım hiçbir zaman gidip de 5 saate bile çıkmadı süreçte. 1 sene sonunda önce 3 saate 2 sene sonunda 2 saate kadar düştü. Muhtemelen hiç düzelmeyecek servise gidebiliyorsanız pil testi yaptırın. Ekranı büyük ve 4500 mah lik bir telefon zaten klasik bir samsung olarak çok uzun bir ekran süresi almanız imkansız ama 3 buçuk saat de çok düşük 4 buçuk 5 vermeliydi en kötü. Ayrıca dynamic amoledde pil uzun gidiyor konusu da bence ağır bir yalan gittiği falan yok. Tek güzelliği dynamic amoledin verdiği renkler ve özellikle siyahlar süper amoledden bariz daha iyi.
Jordbif
Active Level 3
Galaxy S
Ben de aslında bundan korkuyorum daha yeni halde 3.30 saat ekran süresi veriyorsa kim bilir 1 yılda ne hale gelir pil eski huawei marka telefonumun pili bozuk olduğu için değiştirmiştim ama bundan daha uzun ekran süresi alıyordum. Denk geldiğim telefona bak gerçi pil dışında özelliklerini seviyorum ama powerbank ile dolaslamaktan her yerde priz aramaktan çok sıkıldım işin kötüsü bunu servise göndersem benim kullanacak telefonum yok.
0 Likes
Dreamfall
Active Level 4
Galaxy S
Büyük şehirlere uğrarsan resmi servislerine uğra pil testi yaptırmaya çalış. Bunun dışında members tanılamadan pil testi yap pil ömrü iyi olarak çıkmıyorsa oradan da sıkıntı olduğunu görebilirsin.
0 Likes
Jordbif
Active Level 3
Galaxy S
En yakın servis İstanbulda bana ama ben Istanbulda değilim bir ara gidersem ilk işim servise gitmek olacak
0 Likes
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy S
Merhaba, şaşırdım ben de note 10 2,5 yıl kullandım. Bende hiç sorun olmadı. 5,6 saat kullanıyordum
0 Likes
Jordbif
Active Level 3
Galaxy S
ben de alırken forumlara insanların 6,7 saat ekran süresi alıyorum demesiyle bu cihazı almaya karar vermiştim ama bende öyle olmadı maalesef bütün ayarları kıstım yine olmadı pil bozuk muhtemelen
Dreamfall
Active Level 4
Galaxy S
Düz note 10 mu. Düz note 10 da 5 saat ekran süresini sadece gece kullanımında kısık ekranda aldım onu da video izlerken değil sözlük tarzı sayfalarda bir metin okurken. Günlük normal kullanımda 4 saatin üzerini hiç almadım ekran süresi olarak hatta daha düşüğünü aldım çoğu kez ama en azından pil bir günü tamamlıyordu. 3,5 yılın sonu da ekran süresi 2 saat toplam kullanım süresi 10-12 saat dayanabiliyor artık.
0 Likes
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy S
Düz note 10. Bende hiç sorun olmadı. S24 +geçtim.
0 Likes
Dreamfall
Active Level 4
Galaxy S
İyi şanslıymışsınız. Bende 6-7 saat ekran süreleri aldıklarını iddia edenler duydum ama çok nadir çünkü 3500 mah bataryası var zaten onun da gerçek değeri 3400.
0 Likes