cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GUNCELLEME KONUSUNDA

(Topic created on: 4 weeks ago)
65 Views
KRAL_KRAL
Active Level 1
Options
Galaxy S
Benim anlamadığım konu s25te direk 15 sürümü ile piyasaya sürüyorsun s 24 serisine 4 ay geçmiş hala vermemişsin şimdide sorun çıktı deniyor bunlar hep bilerek yapılan şeyler sırf s25 serisi etkilenmesin diye çünkü s24 serisi başarılıydı ve 15 sürümü alırsa s25 satışları durur çünkü sen s25 serisi ile ekstra birsey koymamışsın yani fazla bişey yok çok ayıp Ben bir daha amiral gemisi olarak samsungu zor tercih ederim 
6 Comments
Fiko35
Active Level 3
Galaxy S
adamlar en başından beri bunu yapmak için bekliyorlardı zaten şimdi de s25 satmayinca da bahaneler üretmeye başladılar
KRAL_KRAL
Active Level 1
Galaxy S
En düşük modellerde var ben satiyorum a26 a36 a56 bunlarda 15 sürümü var S24 bu modellerden Kötümü yani bekle bekle gelecek
Kaptan2702
Active Level 4
Galaxy S
S 24'lerde İşlemci uymamış bi de adamlar işlemcinin de içine ettiğimizi yeni farkettik diyemiyor yazılım uyumsuzluk yapmış diyor.
0 Likes
KRAL_KRAL
Active Level 1
Galaxy S
Bilerek vermiyorlar yeni çıkan a26 üstü modellerde var s24 kaldırır bilinçli geciktirme taktikleri
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Bende aynı fikirdeyim maksat zaman kazanıp yenileri satmak.Korkarım bu iş slim modeli çıkana kadar sürecek.
0 Likes
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba KRAL_KRAL ,

Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Yazılım sunumlarının ertelenme nedeni, en sorunsuz şekilde sunulabilmesi için yazılımların sürekli olarak test edilmesidir. Müşterilerimiz için ilgili birimlerimizle sürekli olarak bağlantı halinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD

0 Likes