Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Başlıkta yazdığı gibi telefonum buds 3 pro ya bağlı değil iken şarz durumu gözüküyor sizce neden View Post
Arkadaşlar bir sorum var ben s23 kullanıyorum arkadaşım da s24 almak istiyor ama kafasında soru işaretleri var ben s23 den memnunum ama s24 nasıldır... View Post
Telefon günlük kullanım sonucu bu halde View Post
Arkadaşlar S20 serisinden cihaz geçişi yapmak istiyorum hem ekonomik hemde performans anlamında 24'mi 25'mi 25 için o kadar para vermek... View Post
Durumlar böyle birkaç kişi normal dedi sizce nasıl ? View Post
Bugün özellikle hem çok şarjımı yedi hem de arka planda çalışıyor görünüyor hiçbir yerden kapatamadım nasıl yapabilirim acaba bilgisi olan var... View Post
Gönderin gelsin View Post
Selamlar. Sağ üstten kaydırdığımda quick panel'de Medya yeri var, basınca son oynatılan müziği açıyor. Harika bir özellik mesela oradan açına açık... View Post
Bu veriler iyi mi? View Post
İconlari daha büyük yapıyordum 6.1 de şuan en sonda ama okadar büyümüyor.baska yermi var ayar fa-lan View Post
User | Likes Count |
---|---|
1449 | |
1322 | |
891 | |
792 | |
722 |
User | Count |
---|---|
47 | |
45 | |
29 | |