cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GOOD GUARDİANS

(Topic created on: 11-09-2024 04:20 AM)
238 Views
1YUNUSQ
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

image

image

image

image

image

image

BUNU BİR YERDE KEŞFETTİM SAMSUNG TELEFONLARI İCİNMİŞ NE GİBİ FAYDALI BİLEN VARMI APK KURDUM 
5 Comments
EhliMuminin
Active Level 4
Galaxy S
Cidden bunlar işe yarıyor mu[çunku hic gerek duymadim] kendi guvenlik knox sistemi var mesela cihaz bakiminda antivirus taramasi ve diger gunluk bakimlar..
0 Likes
1YUNUSQ
Active Level 4
Galaxy S
BEN BUNU BİR YERDE GÖRDÜM SAMSUNG CİHAZLARI İCİN GÜZEL FAYDALI
EhliMuminin
Active Level 4
Galaxy S
Öyle diyorsan öyledir gardaş
0 Likes
EhliMuminin
Active Level 4
Galaxy S
Apk ayristirma icin rar kursan derim ki mantikli bilmiyorum belki bana sacma geliyordur sadece
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
1. Battery Guardian
Görev: Battery Guardian, cihazın pil kullanımını optimize etmek için geliştirilmiş bir araçtır. Cihazın şarj döngüsünü takip eder, pil ömrünü uzatmaya yönelik ipuçları sunar ve gereksiz güç tüketim kaynaklarını belirler.

Özellikleri:
Kullanılmayan arka plan uygulamalarını kapatarak pil tasarrufu sağlar.

Enerji tüketimini artıran uygulamaları ve işlemleri analiz eder. Pil sağlığını korumak için günlük kullanım analizleri yapar ve pil ömrünü uzatacak öneriler sunar.

2. Galaxy App Booster
Görev: Cihaz performansını artırmak için kullanılan bu araç, özellikle uygulamaların açılış sürelerini hızlandırmaya yardımcı olur. Cihazda yüklü uygulamaları optimize ederek performans artışı sağlar.

Özellikleri:
Uygulamaların çalışmasını hızlandırır ve genel sistem performansını iyileştirir. Cihazın işlem gücünü optimize eder ve böylece daha akıcı bir kullanıcı deneyimi sunar. Özellikle düşük performans gösteren uygulamaları belirleyip iyileştirmeler yapar.

3. File Guardian
Görev: Cihazdaki dosya ve verileri yönetmek ve kurtarmak amacıyla geliştirilmiştir. Yanlışlıkla silinen dosyaları kurtarma özelliği sunar.

Özellikleri:
Silinen dosyaları geçici bir süre geri getirme imkanı sunar. Kapsamlı dosya yönetimi sağlar ve cihazdaki depolama alanını düzenler. Büyük dosyaları ve yinelenen içerikleri bularak depolama alanını boşaltma önerilerinde bulunur.

4. Thermal Guardian
Görev: Cihazın sıcaklık kontrolünü sağlamak için kullanılan bu araç, özellikle oyun oynarken veya ağır işlemler sırasında cihazın aşırı ısınmasını önlemeye yardımcı olur.

Özellikleri: Cihazın sıcaklık seviyesini izler ve gerektiğinde işlemci hızını düşürerek ısıyı kontrol eder. Aşırı ısınmanın önüne geçmek için kullanıcıya uyarılar verir. Özellikle oyun oynarken cihaz sıcaklığını sabit tutarak performansı düşürmeden kullanım sağlar.

5. Memory Guardian
Görev: Cihazın RAM yönetimini optimize ederek daha hızlı bir deneyim sunmayı hedefler. Bellek kullanımını analiz ederek gereksiz işlemleri temizler.

Özellikleri:
RAM kullanımını **bleep** olarak gösterir ve gereksiz işlemleri temizler. Uygulamalar arasındaki geçişlerde daha hızlı bir performans sağlar. Yüksek bellek tüketimine sahip uygulamaları belirleyerek kullanıcıya raporlar sunar.

6. Battery Tracker
Görev: Günlük, haftalık ve aylık pil kullanımını izler ve analiz eder. Bataryanın kullanım geçmişini kaydederek enerji tasarrufu önerilerinde bulunur.

Özellikleri:
Kullanıcıya günlük pil kullanım alışkanlıklarını gösterir. Hangi uygulamaların en fazla pil tükettiğini detaylı bir şekilde sunar. Özellikle yüksek pil tüketimi olan uygulamaları belirleyerek optimizasyon sağlar.