cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GALAXY S24 ULTRA NFC SORUNU

(Topic created on: 4 weeks ago)
66 Views
yenall
Active Level 4
Options
Galaxy S

Benim daha önce xiomi telefonumda nfc ödemelerde hiç sorun olmadı fakat 5 önce s24u aldım o günden beridir nfc özellikli temassız ödeme yapamadım. Kredi kartı kullandığım banka ziraat bankası. Sorun hakkında yatmış okursanız sevinirim. 

faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Ben ziraatin sistemini aktif olarak kullaniyorum. Ama Bazı pos cihazları almıyo özellikle şok unkiler 😠. onun dişinda çalışiyor
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Temassız ödemeler kısmını tekrar açıp kapatıp nfc ödeme yaparken cihaz kilidi açık olsun migros jet kasasında deneme yapın ben tüm bankaların ödemesini yapabiliyorum sıkıntı yok
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Geliştirici ayarlarından falan değil ziraat mobilden temassiz ödeme açık olunca yapabilirsin
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Hepsi aktif calisiyor kurulum için tekrar söylüyorum
1. Hangi uygulamayı kullanacaksan mobil ödemesini ac
2.pil tasarrufu arka planda çalışmasına engel olmasın
3.kilit acil olsun tabikide
4.agir kalın kiliflar nfc engelliyor
1744729486696.jpg
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Buna rağmen olmuyorsa banka kaynaklı bisey vardır bizde çalışıp da sende ne diye çalışmaz sana garezi mi var ara ara ödeme almadığı oluyor 3 4 kere geldi başıma uçak modu ac kapa yaptım çoğu zaman düzeldi veya nfc bozulmuştur telefonunda
yenall
Active Level 4
Galaxy S
Bende de durum bu 1744729667377.jpg
0 Likes
yenall
Active Level 4
Galaxy S
Pil koruma açıktı sürekli hiç aklıma gelmedi yarın bunu deneyeceğim. Teşekkür ediyorum. ❤😊🙏
0 Likes
yenall
Active Level 4
Galaxy S
Efenim teşekkür ederim ilginiz için bunların hepsini biliyorum ama olmuyor yinede
0 Likes
Zafercan
Active Level 7
Galaxy S
O zaman başka bir banka dene, olmazsa tekrar konu aç bakalım. Bende hiç sorun yaşamadım. Düşün akbankta yaşamadıysam ziraatte hiç yaşamaman gerek
0 Likes
yenall
Active Level 4
Galaxy S
önerileri değerlendirerek yarın test edeceğim. Sonucu buradan paylaşırım.
0 Likes